Magazin

GOGA SEKULIĆ OSTAVILA MUŽA: Okončala brak sa 15 godina mlađim sportistom!

Napisao A. K.

Folk pjevačica Goga Sekulić raskinula je vezu sa svojim izabranikom, sportisom Urošem Dokmanovićem. Njihova ljubav se ugasila zbog čestih rasprava i nepovjerenja, pa je ona spakovala kofere i napustila njihov stan u Cirihu.

Urošu je zasmetalo što je Goga posljednja dva mjeseca često bila u Beogradu zbog snimanja novogodišnjih emisija, a ni vikende nije provodila kod kuće zbog svirki širom Balkana. Ona je samo u novembru čak 9 puta iz Ciriha letjela za Beograd jer joj je medijsko eksponiranje bilo prioritet s obzirom na to da je izdala nove pjesme. On se pak tome protivio, smatrao da je prešla granice njegove tolerancije – kaže izvor blizak paru i dodaje da je Uroš bio nervozniji nego inače otkad se povrijedio:

 

– I on je proteklih mjesec dana napet jer je povrijedio koljeno i ne može da trenira, pa po cijeli dan sjedi u stanu. Zato je očekivao da Goga sve vrijeme bude s njim, ali ona nije mogla da otkaže brojne obaveze. Ona se trudi da što više zaradi kako bi isplatila kredit za stan u “švajcarcima“. Poslije dugog razgovora riješili su da se razdvoje – on je ostao u Cirihu, a ona se vratila u Beograd.

 

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje se često čuju telefonom.

 

– Njihova ljubav očigledno nije skroz nestala. Postoji nada da će se pomiriti, ali zasad je bolje da bar neko vrijeme budu rastavljeni kako bi dobro razmislili o svemu. Ako se dovoljno užele jedno drugog, mogu ubrzo da se vide, jer Cirih nije preko svijeta. Uostalom, Goga mi je rekla da poslije Božića planira da otputuje u Švajcarsku i razgovara s njim. Ako se tad ne pomire, vjerovatno će se definitivno rastati zauvijek – kaže jedan Gogin prijatelj.

 

Goga je potvrdila ova saznanja.

 

– Loše vijesti se brzo šire… Odlučili smo da neko vrijeme svako bude na svojoj strani. Trenutno nisam u Cirihu i to je sve što vam mogu reći – rekla je Goga.

(Kurir)

Komentari

komentara