Magazin

Goga Sekulić otkrila zbog kojih 7 riječi 15 godina ne priča sa Karleušom i šta je potrebno da se desi da bi se konačno pomirile!

Napisao H. H.

Pjevačica je spremna da se vrati na korektan odnos sa Jelenom Karleušom, pa je otkrila detalje. Naime, Goga Sekulić i Jelena Karleuša već 15 godina ne razgovaraju, ali je Sekulićeva odlučila da okrene novi list.

– “Pa to je bilo davno… Mislim da ima više od 15 godina u pitanju je bio onaj lažni “Plejboj“, to je bio baš veliki skandal koji je drmao Srbiju i Crnu Goru, bilbordi po gradu… Ja sam bila šokirana, a i moja porodica, meni je to bilo strašno.

Sad je sve više normalno, djevojke gole šetaju ulicom. Taj komentar (Jelene Karleuše, prim. aut.), “To nije Goga, ovo je bolja riba“, je mene samo povrijedio, jer ja sam temperamentna. Ja sam tu odreagovala i svašta sam rekla, izbio je medijski rat, što bi se reklo“, rekla je Goga.

 

Ona kaže kako nije od onih osoba koje vode estradne ratove.

 

“Meni su se spontano dešavali. Imala sam dosta skandala u karijeri. Neko smišlja skandale… Neko je sad bio hit, kao mijenja svake nedjelje momke, pa eto kao bitno je… Ja to prosto ne volim. Ne da nešto izigravam, nego ili sam u vezi ili nisam u vezi“, izjavila je ona.

Komentari

komentara