Magazin

Izaberite simbol i otkrijte šta vam trenutno najviše nedostaje

Napisao H. H.

Maks Lišer je švicarski psiholog, koji je zadobio svjetsku popularnost zahvaljujući testu sa bojama. On je utvrdio da postoji obrazac između emotivnog stanja čovjeka i njegove percepcije boje.

Ovaj test je do danas zadržao svoju popularnost.

Nudimo vam jednostavan test koji će opisati vaše trenutno stanje i ono što vam sada nedostaje.

Jednostavno izaberite simbol koji vam se najviše dopada:

Test – Uspesnazena.com


A sada ćete i saznati njegovo značenje:

1. Simbol “Ljubav”

Simbol “Ljubav” – Uspesnazena.com

Crvena boja predstavlja želju za pažnjom, uspjehom i nesavladivu težnju ka svemu što vam budi emocije i pruža ispunjen život. Potrebni su vam jaki utisci i osoba koja bi mogla da zadovolji tu vašu potrebu. Vjerovatno vam je upravo zato ovaj simbol i privukao pažnju, piše “Uspešna žena“…

2. Simbol “Vjera”

Simbol “Vjera” – Uspesnazena.com

Zamišljeni ste i želite da vaše misli i želje po svaku cijenupronađu svoj odraz u stvarnosti. Želite da ovladate posebnim znanjima i snagom šarma, pred kojim niko ne bi mogao da odoli. Sada vam nedostaje nadahnuće i izvor na kome biste mogli da pronađete nešto korisno za sebe.

3. Simbol “Vječnost”

Simbol “Vječnost” – Uspesnazena.com

Crna boja simboliše želju da se ukloni sve što razdražuje. Vi želite da promijenite svoj život i da pokušate da ispravite čak i ono što od vas ni ne zavisi, ali stalno vraćanje na događaje iz prošlosti vam stvara utisak da se vrtite u krug. Lišavate se odmora, ne možete da se prepustite i da prestanete da mislite o onome što vas muči, a upravo to je ono što vam je trenutno neophodno.

4. Simbol “Sila”

Simbol “Sila” – Uspesnazena.com

Žuta boja simboliše želju da riješite problem, sa kojim već dugo ne možete da izađete na kraj, nadate se sreći i iščekujete je. Sada želite da dobijete priznanje i poštovanje, zato što osjećate da vam samo to može dati snage za dalje funkcionisanje.

5. Simbol “Harmonija”

Simbol “Harmonija” – Uspesnazena.com

Vi želite da budete samouvjereniji na sve moguće načine, ali i da poboljšate kvalitet svog života. Volite da učite druge i želite da se dopadnete ljudima oko sebe. Upravo u ulozi učitelja postižete pravu harmoniju sa samim sobom.

6. Simbol “Sreća”

Simbol “Sreća” – Uspesnazena.com

Imate jaku potrebu za odmorom. Želite da budete u prijatnoj atmosferi i da uživate u emotivnom miru. Svaka vrsta konflikta vam oduzima snagu, i zbog toga se trudite da pred mnogim situacijama zatvarate oči. Vaša glavna potreba je da posvetite sebi pažnju i da se odmorite onako kako vama odgovara.

7. Simbol “Tajna”

Simbol “Tajna” – Uspesnazena.com

Nalazite se u stanju harmonije, bez napetosti, osjećate se potrebnim. Otvoreni ste za nova osjećanja i produhovljene misli. Pri tome, ljudima u svojoj okolini se ne činite jednostavnom osobom, ostavljate utisak osobe, koja zna neku tajnu, ali se ne žuri da je dijeli sa drugima.

8. Simbol “Pravda”

Simbol “Pravda” – Uspesnazena.com

Ne želite da dajete sebe i hoćete da se ogradite od svih uticaja, da se ne biste izlagali provokacijama. Pri tome ste već jako umorni, i to je sve teže kontrolisati. Možda ste sada izuzetno opterećeni poslom ili učenjem. Organizujte sebi nekoliko dana odmora da biste povratili snagu.

Komentari

komentara