Magazin

ZOVITE PINK, NEKA PRODUKCIJA REAGUJE: Otkrivena SUROVA ISTINA, fanovi pobijesnili! Maca nije ukrala novac Jeleni – EVO KO JE LOPOV!

Napisao A. K.

Da duga prijateljstva mogu pući sjvedoči nam primjer Mace Diskrecije i Jelene Golubović u rijalitiju Zadruga. Ruku na srce, ovo “veliko prijateljstvo“ je i nastalo u jednom od rijaliti programa, i to prije par godina u Parovima. Kao po običaju Jelena je i tada navlačila gnjev ostalih učesnika na sebe, a ni Maca nije ništa zaostajala za njom, i tako, mic po mic rodila se ljubav između njih dvije.

Svoje prijateljstvo nastavile su i u rijalitiju Zadruga i same se borile protiv svih. Ipak, izgleda da je i tome došao kraj, a produkcija se svojski potrudila da začini rijaliti pa je bacila koskicu da testira njihovo prijateljstvo.

 

Jeleni su nestale pare, a Maca je bila prva osumnjičena i lom je nastao. Dojučerašnje prijateljice razmjenjivale su teške riječi, a sudeći prema reakcijama fanova uzalud.

 

Kako tvrde fanovi, pare su ukrali drugi učesnici pa dali Maci na poklon, a sve sa ciljem koji su izgleda postigli, a to je rat najboljih prijateljica. Naime, ona  ne sluti da je novac koji je dobila na poklon od drugih zadrugara zapravo Jelenin, a bijesni fanovi su YouTube klip u kojem novinar izgovara kako je Diskrecija osumnjičena  za krađu obasuli komentarima kako za ovako nešto treba da se izvine Maci.

 

Dok jedni tvrde kako je Mina Vrbaški uzela novac, na internetu se pojavila i prepiska fanova u kojoj stoji da su novac uzeli Miljan i Janjuš, a zatim dali Lepom Mići. Potom su fanovi zvali Pink, a kako stoji u prepisci, tamo  su im saopštili kako je svo to radi šoa.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara