Magazin

DANAS MU SE SVETI ZA SVE: Kija priznala da već 2 godine ne vjeruje Slobi ništa, zbog ovoga što joj je pred svima uradio!

Napisao A. K.

Ljubavni trougao između Slobe Radanovića, njegove supruge Kije Kockar i djevojke Lune Đogani, danima trese Srbiju. Zakoniti supružnici se često nađu u konfliktu, pa javnosti otkriju detalje iz njihovog života prije početka rijalitija u kom se trenutno svi troje nalaze.

Kija je sada sa ukućanima podijelila detalje iz zajedničke prošlosti i jedan događaj koji joj je pokazao da Sloba nije onakav čovjek za kojeg je mislila da se udala.

 

“Bila je ljubav velika, sa moje strane. Očigledno nije bilo sa druge strane. Na početku je bila kao druga dimenzija. I ja sam bila drugačija, i on je bio drugačiji… Bili smo slijepo zaljubljeni. Odnos se mijenjao vremenom“, rekla je Kija.

 

Nakon toga je dodala da je prekretnica u njihovom odnosu bio prije dvije godine.

 

“Prije dvije godine, meni se srušio svijet, jer je on bio malo nestašan… Na njegov rođendan, 20. juna, kada je bilo polufinale “Pinkovih zvezda“, ja sam tek julu vidjela te poruke, da se dopisivao, kada sam ja jurila da ga iznenadim… Činiš sve za nekoga, a onda ti zabije nož u leđa. Mene je to jako povrijedilo. Ja sam mislila da on mene nikada neće povrijediti. Nakon toga je krenulo sve nizbrdo, čim sam saznala to. Za neku drugu djevojku, što on poriče. Ja imam poruke“, rekla je Kristina.

(Kurir)

Komentari

komentara