Magazin

TEK KREĆE PAKAO! U Zadrugu ulaze njih TROJE: Gagi, Anabela, a kad vidite ko je TREĆI… Bomba!

Napisao H. H.

Učesnicima Zadruge bi uskoro, kako se najavljuje, trebalo da se pridruži pakleni trio, a sve novajlije su vezane za “sapunicu“ Luna-Sloba-Kija. U Zadrugu će, navodno, ući roditelji Lune Đogani – Anabela Atijas i Gagi Đogani, već uveliko poznati rijaliti igrači, ali i jedno sasvim novo lice.

U pitanju je, vjerovali ili ne, Andrija Lazović, dečko Kije Kockar!

Mnogi su pomislili da je vrhunac rijalitija TV Pink bio momenat kad je ušla još uvijek zakonita supruga Slobe Radanovića i počela da se obračunava sa njim i njegovom ljubavnicom pred kamerama. To je, međutim, izgleda bio tek početak…

Prema saznanjima Kurira, producenti Zadruge uveliko pregovaraju sa Luninim roditeljima i novim Kijinim dečkom.

– Gagi je nesiguran, nije spreman da ponovo učestvuje u rijalitiju. Prošli put kad je bio na “Farmi“ prošao je kao bos po trnju, zato mu se sada ne ulazi. Radimo na tome da ga ubijedimo da pristane. U njegovom slučaju novac nikako nije presudan, niti je on tražio veliki iznos za učešće – kaže izvor dnevnog lista.

On nastavlja:

– Njegova bivša žena, odnosno Lunina majka Anabela izvjesnija je kao takmičarka. S njom smo se već skoro sve dogovorili. Dobiće 5.000 eura za dvije nedjelje pred kamerama, ostalo je još tačno da se dogovorimo o datumu njenog ulaska. Biće to u prvoj polovini decembra. Nije mogla nikako ranije da uđe jer je prije nekoliko dana objavila singl koji mora da promoviše.

Ponudu za ulazak u Zadrugu dobio je, kako se navodi, i Andrija Lazović, koji se premišlja da li da je prihvati.

– Za njega je sve ovo novo i čudno, nije siguran u šta se upušta. Tražio je nekoliko dana da razmisli o ponudi. Rekao nam je da ga je Kija upozorila da ćemo ga zvati u Zadrugu, ali se ona tome ne protivi. Savjetovala ga je da sam donese odluku, bez ičijeg uticaja – završio je izvor Kurira.

Komentari

komentara