Magazin

STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA, VEĆ OD: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Napisao H. H.

Danas u Bosni oblačno vrijeme sa slabom kišom

Padavine većinom u Krajini, sjevernim i sjeveroistočnim područjima, rjeđe u centralnim i istočnim područjima. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar u Bosni slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između 1 i 5°C, na jugu do 9°C., a najviša dnevna temperatura zraka između 2 i 15°C

Sutra u Bosni oblačno vrijeme sa slabom kišom. Padavine većinom u Krajini, sjevernim i sjeveroistočnim područjima. U ostalim područjima Bosne lokalno može pasti malo kiše. Od poslijepodnevnih sati bez padavina. U Hercegovini djelomično vedro. Vjetar u Bosni slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini slaba bura. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 5°C, na jugu do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka od 3 do 14°C.

U nedjelju u cijeloj zemlji pretežno oblačno vrijeme. Sa sjeverozapada se očekuje dolazak novih padavina od večernjih sati i tokom noći na ponedjeljak. Snijeg ili susnježica u Bosni iznad 500 metara nadmorske visine, niže se prognozira kiša. Vjetar slab, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 3°C, na jugu do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka od 5 do 13°C.

Komentari

komentara