Magazin

Napisala je najveće folk hitove: Život Marine Tucaković srušio se kada je sina pronašla mrtvog u sobi…

Napisao H. H.

Najgori trenutak u njenom životu je bio kada joj je 2008. godine umro stariji sin. Upravo ga je ona pronašla u stanu

Toliko je dobrih stihova napisala da ih Balkan i dalje u glas pjeva. Čini se da će proći još dugo dok se ne pojavi nova Marina Tucaković. Ova dama danas puni 64 godine, a njen život bi mogao da se pretoči u roman, piše “Expressmag“.

Marina je rođena sredinom pedesetih godina prošlog vijeka u otmjenoj beogradskoj porodici. Kako je sama isticala, imala je sve što je poželjela. Već sa 21 godinom odala se jednom poroku, a za to je krivila svoje gene. Kasnije se udala za kompozitora Aleksandra Radulovića Futu i sa njim dobila dva sina, Milana i Miloša.

Najgori trenutak u njenom životu je bio kada joj je 2008. godine umro stariji sin. Upravo ga je ona pronašla u stanu.

– Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu – rekla je Marina tada.

Marina je ranije za medije priznala da je samo jednu pjesmu posvetila pokojnom sinu Milošu, a to je “Mišo moj” koju je otpjevala Ana Nikolić.

– Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić – rekla je Marina o sihovima “ne mogu više da sakrijem bol, ne pomažu tablete ni sav alkohol. I plačem, Mišo moj, plačem pred strancima, još ukus tuge teče po mojim nepcima”.

Komentari

komentara