Magazin

NOVA AFERA NAKON ANE SEVIĆ! Aca Lukas uhvaćen na djelu U KOLIMA sa udatom koleginicom!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Katarina Ostojić Kaja uhvaćena je u četiri sata ujutru sa kolegom Acom Lukasom u njegovim kolima.

Anonimni momci su ih fotografisali zajedno, a fotke su željeli da prodaju jednom magazinu. Pjevačica je sada u strahu da te slike ne vidi njen suprug Džunior Džek, međutim, kako stvari stoje, Kaja i di-džej su i bez ove afere pred razvodom, piše “Pink“…

Naime, srbijanska pop zvijezda već mjesecima na Instagramu ne objavljuje slike sa svojim mužem i niko ih već dugo nije vidio zajedno. Dobro upućeni kažu da u njihovom braku više ne cvjetaju ruže i da im ovaj novi skandal nikako nije trebao.

“Kaja je te noći bila u restoranu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Bili su u većem društvu. Ona, Aca Lukas, Aco Pejović… Tačno je da je ona tokom cijele noći bila izuzetno prisna sa Lukasom. Smijali su se, on je prosipao neke fore, a ona se ponašala kao šiparica”, kažu oni koji su se zatekli te noći u lokalu.

Svima je bilo čudno kada su njih dvoje zajedno napustili restoran.

“Nakon nekoliko čašica više, ustali su i zajedno napustili restoran, a ona je sjela kod njega u auto. Od tada im se gubi trag. Da li ju je on samo odvezao kući ili su završili negdje zajedno, to niko ne zna”, kaže izvor.

Srbijanski pjevač Aca Lukas nije želio da komentariše ovaj susret, a Kaja je izjavila da su samo prijatelji.

Jeste, bila sam tamo, ali mi nismo bili sami, već u velikom društvu. Tačno je da me je Aca kasnije odvezao do mog stana u Zemunu, a gdje je on poslije otišao zaista ne znam. Ne vidim šta je čudno u tome, mi se dugo poznajemo i nemojte sada da pravite senzaciju od toga, jer je nema. Zar prijatelj ne smije da me poveze do kuće, ne razumijem šta je tu strašno?”, pravdala se pjevačica, ali nije objasnila zašto mjesecima nije viđena sa svojim mužem.

Komentari

komentara