Magazin

Luna sumnja da je TRUDNA, a sada se OGLASILA njena MAJKA Anabela!

Napisao A. K.

Luna Đogani još od prethodne večeri veoma je lošeg raspoloženja, a sve prepisuje PMS i ciklusu koji joj kasni već desetak dana. Zbog nedostatka istog, povela se polemika da je mlada blogerka možda u drugom stanju sa pjevačem Slobom Radanović sa kojim je u “Zadruzi“ u emotivnoj vezi već oko mjesec.

Znači grudi su mi kao da imam mlijeko, ali bukvalno! Treba da dobijem, kasni mi već 10 dana – rekla je Luna u povjerenju Teodori i Anđelu jutros, što je mnoge dodatno navelo da posumljaju da je u drugom stanju.

 

Pozvali smo Anabelu kako bismo čuli njeno mišljenje povodom mogućnosti da je njena kćerka u drugom stanju, ali pjevačica nije mogla ni da sasluša pitanje.

 

– Ne mogu više, nemam pojma. Bezveze se osjećam, dva mjeseca sam već tu i moram malo da se izolujem od svega. Nemam pojma više, sve što sam rekla rekla sam. Daću malo sebi za pravo da se izlolujem – kazala je Anabela.

 

Podsjećanja radi, Luna je na samom početku “Zadruge“ otkrila da ima neredovan ciklus, a da li se ovog puta zaista zabrinula jer postoji mogućnost da je ostala u drugom stanju, saznaćemo sigurno u narednim danima.

(Pink.rs)

Komentari

komentara