Magazin

Slike sa mjesta zločina nastale nakon ubistva Jelene Marjanović!

Napisao H. H.

Srpski telegraf došao je do ekskluzivnih fotografija sa nasipa u Borči, gdje je pronađeno tijelo ubijene pjevačice “Granda“ Jelene Marjanović (33). Na osnovu tih slika može se zaključiti da je Marjanovićeva usmrćena na drugom mjestu, nakon čega je prevezena do nasipa i bačena u kanal, kao i da je poslije zločina presvučena!

Na fotografijama se, između ostalog, vidi i Jelenina bijela majica na kojoj nema ni kapi krvi uprkos tome što je usmrćena sa devet udaraca po glavi.

Tijelo pjevačice pronađeno je 3. aprila 2016. u kanalu na nasipu u Borči. Prema rezultatima obdukcije, Marjanovićeva je najprije brutalno pretučena, da bi joj nasilnik potom bukvalno smrskao glavu. Na vratu i ruci imala je i povrede od noža.

– Napadač je pesnicama udarao pjevačicu po cijelom tijelu, a najviše po stomaku. Da je Jelena brutalno prebijena, pokazuje i to što su joj od udaraca pukle slezina i bubna opna. Nesrećna žena je pokušala da spasi živu glavu, o čemu svjedoče i odbrambene povrede po njenom tijelu – kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim riječima, monstrum je potom zgrabio tup predmet i izudarao Jelenu po potiljku, dok joj je lice ostalo nepovrijeđeno.

– Uprkos brojnim povredama i smrskanoj lobanji, pjevačica na garderobi u kojoj je pronađena u kanalu nije imala ni kap krvi. Od takvih povreda krvi bi trebalo da bude na sve strane, a naročito na okovratniku majice – priča naš sagovornik.

Na fotografijama do kojih je Srpski telegraf došao vide se i Jelenine patike, trenerka, kao i čarapa, na kojima nije bilo tragova blata.

– Trenerka je pronađena u žbunju, što je čudno. Da se Jelena borila s napadačem, njena jakna se ne bi našla na tom mjestu. Ovako više izgleda kao da ju je neko bacio. Tog dana kad je pjevačica nestala, nasip su pretraživali policijski psi, prosto je nevjerovatno da nisu ništa nanjušili – dodaje naš izvor.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara