Magazin

Ovo su TEKSTOVI PORUKA koje su kod Jelene Marjanović NAĐENI U TELEFONU!

Napisao H. H.

Pet prepiski ubijene Jelene Marjanović pronađeno je u telefonu do kog je došla policija, a koji je ubijena pjevačica koristila krijući ga od ostalih ukućana.

– Matora stalno zvoca, pjevala sam jutros do četiri, a sad perem i čistim kao Pepeljuga – ovo je jedna od poruka koju je pjevačica Granda Jelena Marjanović poslala sa telefona koji je početkom septembra nađen nedaleko od porodične kuće Marjanovića u Borči.

Kako je rekao izvor iz istrage, Jelena je tajno koristila telefon da se dopisuje sa bliskom osobom čiji se identitet drži u tajnosti. Ostali mobilni aparati bili su pod budnim okom Zorana Marjanovića koji je uvijek kontrolisao s kim se ona dopisuje.

Jelena je tako mogla nesmetano da piše bez nadzora muža, da opisuje osjećanja i šta preživljava.

– Taj telefon je bio poluispravan, poslije Jelenine smrti ga je koristio Jelenin svekar Vladimir. Sumnjivo je to što Zoran nije poslušao policajce i predao im sve mobilne telefone ubijene supruge iako su mu to više puta naglasili. Kasnije se pravdao da je taj telefon nađen u nekoj od fioka, i kako je mislio da uopšte ne radi – rekao je izvor.

Kako navodi Srpski telegraf, neke od drugih poruka koje je Jelena slala sa telefona bile su:

– Evo me, vidimo se kad završim obavezno po dogovoru

– Ne mogu više nikoga da gledam po*izdeću

– Idem da vježbam, ne mogu više da slušam da sam debela, ostaje samo da gladujem

– Da mi nije djeteta odavno bih otišla iz ovog pakla

Podsjećamo, zločin nad pjevačicom desio se 2. aprila prošle godine u Borči, a njen suprug Zoran Marjanović i dalje je u pritvoru zbog sumnje da je povezan sa zločinom.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara