Magazin

POPOVIĆ POLUDIO ZBOG MARIJINE SVAĐE SA DŽIDŽOM: Hitno je pozvao u kancelariju, a evo šta je rekao!

Napisao H. H.

Saša Popović je bio zgranut prepucavanjem srbijanske pjevačice Marije Šerifović na društvenim mrežama sa Aleksandrom – Džidžom Stojanović, kćerkom kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca.

Saša Popović je pred početak snimanja nove sezone muzičkog takmičenja tražio od Marije Šerifović da izgladi sukob sa Džidžom

Popović je pozvao Mariju u kancelariju i između ostalog je pitao šta se to dogodilo sa Džidžom. Njemu je bilo vrlo bitno da ne dođe do sukoba između Marije i Bosanca jer su oboje temperamentni pa se može raspasti žiri. Marija je negirala Saši da ju je Džidža zvala i prijetila joj zbog sumnje da ona “pakuje” vijesti o smrti Bosanca po internetu. Saša je ostao dosljedan tome da treba Marija da se čuje sa Aleksandrom da bi izgladile odnos da bi Marija mogla da funkcioniše sa Bosancem – kaže izvor blizak produkciji “Granda”.

Međutim, do toga nije došlo, što se moglo primijetiti već na prvom snimajućem danu kada je Bosanac novinarskim ekipama poručio “da Džidža može sama da riješava svoje sukobe i da je Marija retardirana“.

Ono čega se Popović pribojavao to se i obistinilo, te su zaratili Bosanac i Marija. Iako mu na uvredu da je retardirana nije odgovorila, na snimanjima nisu mogli da se gledaju očima. Samo su se javili jedno drugome iz kurtoazije, piše “Kurir“.

Komentari

komentara