Magazin

PROCURILE TAJNE ŠIFRE MARJANOVIĆA: Ovako su lagali policiju! “Gužva je na pijaci, svi traže paradajz!”

Napisao H. H.

Srbijanski policajci angažovani na istrazi ovog zločina kažu da je suprug brutalno ubijene srbijanske pjevačice Jelena, Zoran Marjanović nakon svakog saslušanja u policiji pozivao oca, majku i brata i usklađivao priče sa njima o Jeleninom ubistvu.

Marjanovići su, naime, bili svjesni da se njihova komunikacija prati, pa su u svojim razgovorima koristili šifre. Za mjesto ubistva koristili su “pijaca”, a za Jelenu “paradajz”.

Tako su sredinom marta ove godine bili u strašnoj panici da su provaljeni i da će biti pohapšeni. Otac je tada pozvao Zorana na mobilni i rekao mu:

Gužva je na pijaci, svi traže paradajz.”

Zoran mu je odgovorio “da je pijaca prazna i da nema šanse da je ostalo paradajza“.

Kako prenose beogradski mediji, izvor koji već godinu i po dana učestvuje u istrazi ubistva srbijanske pjevačice, kaže kako su pratili svu komunikaciju između Marjanovića, koji su od početka bili sumnjivi, piše “Kurir“…

“Najprije pozovemo Zorana na saslušanje, a njegovog brata Miloša ostavimo za sat vremena nakon završetka razgovora sa Zoranom. Jelenin muž nakon saslušanja odmah pozove brata, s kojim usklađuje priču. Tako je jednom Miloš pitao Zorana: “Šta si pričao o pijaci, šta si rekao kada smo išli u kupovinu? Jel ima nešto novo za paradajz?”, a ovaj bi mu odgovorio koristeći iste riječi. Bilo je potpuno očigledno da koriste šifre, jer niko normalan poslije saslušanja u policiji ne bi pričao o paradajzu i pijaci“, kaže izvor iz istrage.

Identična situacija je zapažena i nakon saslušanja Zoranovih roditelja.

“U martu ove godine Marjanoviće je uhvatila strašna panika da će ih sve pohapsiti. Vladimir je tada doslovce rekao Zoranu: “Gužva je na pijaci. Svi i dalje traže paradajz”. Tada mu je Zoran rekao: “Nema šanse, pijaca je skroz prazna, nema šanse da je ostalo paradajza”.

Komentari

komentara