Magazin

BILO JE KRAJNJE VRIJEME: Pjevačica progovorila o sukobu Cece i Karleuše!

Napisao H. H.

Pevačica Slađa Vujičić tokom karijere retko je ulazila u sukobe, ali nije mogla da ostane nema na odnos Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, koji ovih dana potresa estradu.

Podsetimo, Ceca je rešila da tuži Jelenu Karleušu zbog laži, a bivša pevačica Alegro benda kaže da time nije iznenađena, ali da ju je začudilo što je Ražnatovićeva prvi put javno dala izjavu.

“Iskreno, ne pratim detaljno šta se dešava, jer ne stižem. Poznajem Cecu dugo i čudi me da je odgovorila, ali čim je odgovorila, znači da je bilo potrebno i da je bilo krajnje vreme”, kaže Slađa, koja je kao i većina pevača podržala Cecu što je posle godina ćutanja odbrusila Karleuši.

“Godinama ćutim i trpim najstrašniju torturu, a da nikada nisam odgovarala na najveće uvrede i laži. Trpim najprizemnije klevete i laži. Ovog puta ću se isključivo obratiti nadležnim organima jer sve ovo više nema ljudskog smisla”, rekla je, između ostalog, Ceca, koja je pre sedam dana i tužila JK zbog optužbi da je bila nalogodovac ubistva Zorana Davidovića Ćande i drugih uvreda.

Komentari

komentara