Magazin

(FOTO) KRALJICA SILIKONA PROMIJENILA LIČNI OPIS: Pogledajte je sada!

Napisao H. H.

Tijanu Đuričić nazivali su kraljicom silikona zbog brojnih estetskih intervencija kojima se podvrgla, a ona je u posljednje vrijeme potpuno promijenila lični opis. Tijana sada njeguje mnogo svedeniji izgled, i više ne liči na djevojku o kojoj su nekada zbog silikona pisali i svjetski mediji.

Ona je otkrila da se na ovu transformaciju odlučila jer je zbog plastičnih operacija ugrozila svoje zdravlje.

 

“Prvenstveno sam se odlučila da promijenim izgled iz zdravstvenih razloga, zbog nekih komplikacija koje sam imala sa usnama. Došlo je do deformiteta i onda sam shvatila da moram da ih izvadim. Shvatila sam da mi to nije toliko potrebno i da moram to da sredim da ne bih imala još veće komplikacije“, rekla je Tijana i dodala da će poslije ljeta izvaditi silikone i iz grudi.

 

“Grudi moram da sredim, takođe iz zdravstvenih razloga. Smršala sam drastično i mnogo me kičma boli. Čekam da prođe ovaj ljetnji period, zbog operacije, da bih mogla lijepo da se oporavim i da ništa više ne diram na sebi“, otkriva bivša “kraljica silikona“ i ističe da je i bez obzira na to željela da postigne prirodniji izgled.

 

“Nisam nikog drugog slušala i u tom periodu kada su me osuđivali, zato što se meni to tada sviđalo. Vjerovatno s godinama to ide, sazrela sam, prošlo je vrijeme i smatram da nije bilo baš prikladno, tako da sada forsiram taj prirodniji izgled. Mnogo se bolje osjećam, sviđa mi se više nego prije“, tvrdi Tijana i dodaje da i sada privlači pažnju jačeg pola.

 

“Momci mi isto prilaze kao i prije, samo što su me tada svi prepoznavali, a sada baš i ne. Krećem se gradom i tek poneko me prepozna, i zbog toga mi je lakše. Ne čujem više “Evo je ona“.

Komentari

komentara