Magazin

HANA OGORČENA GRANDOM: OBJAVILA CIJELU SMS PREPISKU!

Napisao H. H.

Hana Hadžiavdagić ne krije da je jako razočarana u emisijiu Nikad nije kasno, Grand Televizije.

Podsjetimo, Hana je bila redovni gledaoc ovog takmičarskog šou-a, te je redovno pozivala svoje prijetelje putem društvenih mreža da glasaju za učesnicu Aidu Musić, ali danas se uvjerila da glasanje nije regularno, pa je napisala:
“Samo da znate da je emisija “NIKAD NIJE KASNO” čista prevara!!! Aida Musić vodila je točno u ponoć i čak sat vremena iza ponoći. Imamo slike kao dokaz za to i ima nas svjedoka koliko hoćete!!! Glasanje nije prekinuto po pravilu u ponoć (zašto???) nego su sinoć, kada su ljudi otišli na spavanje, namjestili razliku. Grand TV SRAM VAS I STID BILO, dno dna!!!!!!”

 
Ovo javno raskrinkavanja dobilo je veliki broj lakova kao i veliki broj komentare podrške. Pratioci su je pogotovo podržali kad je odlučila objaviti prepisku sa redakcijom Nikad nije kasno, uz koju je napisala:

“Čisto da vas obavijestim da Grand ima najnoviju strategiju prevare… Glasanje traje 72h, a ne 48h jer je VODITELJICA pogriješila. A to što je produkcija to isto ponovila takmičarima se ne pika ili šta? Kakav blam od televizije, dno dna!”.

 

Ispod pogledajte tu SMS prepisku na osnovu koje Hana tvrdi da je ovaj televizijski program čista prevara…

 

Komentari

komentara