Magazin

Hana Hadžiavdagić na udaru: “Reklamiraš zločinačko dijete, ćaća joj je klao muslimane”

Napisao H. H.

Da je Hana nije označila, mnogi vjerojatno ne bi shvatili ko je na fotki

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković na Instagramu je pohvalila svog prijatelja, poznatog beogradskog frizera Stevana Radivojevića koji je prije nekoliko dana otvorio svoj concept store u poznatom hotelu, piše “Fokus“.

“Razlika između uspješne osobe i ostalih nije u nedostatku snage ili znanja, nego u nedostatku volje… A on je volju i vjeru uvijek nosio u srcu”, napisala je Hana pored fotografije na kojoj Stevan drži crvenu vrpcu koju reže crnokosa djevojka.

Da je Hana nije označila, mnogi vjerojatno ne bi shvatili da je na fotki Anastasija Ražnatović, kći Svetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana, ubijenog zločinca i zapovjednika paravojne postrojbe Srpska dobrovoljačka garda protiv kojeg je Haaški sud 31. ožujka 1999. podigao optužnicu.

“Jao pa fuj, reklamiraš zločinačko dijete, koliko joj je ćaća poklao i muslimana i Hrvata a ona se tim ponosi a ti je reklamiraš, fuj Hano, zgadila si mi se, prodana dušo, fuj”, poručila je (bivša) pratiteljica voditeljici koja joj je odgovorila “Liječi se”.

“Zatrovanim umovima pomoći nema”, komentarisala je.

“Negativnim razmišljanjem mijenjate kompletan balans vašeg uma i vašeg organizma. Negativna energija uma i tijela uzrok je mnogih oboljenja, kako psihičkih tako i fizičkih. Zato samo pozitiva jer vi ste apsolutni vladari i kontrolori vaših misli”, poručila je nakon toga.

Komentari

komentara