Magazin

STRAŠNE TVRDNJE srpskih medija: KARLEUŠA IMA TUMOR u stomaku veličine dječje glave! SVI DETALJI!

Napisao H. H.

Dok pravi spektakularan šou u Zvezdama Granda i održava im gledanost, nastupa svakog vikenda, brine se o kćerkama i putuje na relaciji Beograd – Istanbul, Jelena Karleuša prolazi kroz životnu dramu. Kako Svet piše, JK je dijagnosticiran dobroćudni tumor, tačnije miom u stomaku, koji je narastao veličine dječje glave.

Kako Svet piše, prema riječima izvora bliskog Jeleni, operacija je zakazana za maj. Upravo zbog ove intervencije snimanje Zvezda Granda biće na pauzi, a Jelena je svom menadžmentu rekla da joj ne ugovaraju nastupe sve do jula.

– Jelena je potresena, ali uspješno se nosi sa problemom koji joj se desio. Svjesna je da se mnoge žene susreću sa ovom situacijom. To je dobroćudni tumor, divlje meso koje raste u materici od hormona. Kada je žena u punoj reproduktivnoj fazi i luči se estrogen, a ne rađa, dolazi do nastanka tumora. Uz miom se najčešće vadi i materica, ali ljekari još nisu odlučili da će to biti slučaj kod Jelene. To će odlučiti vjerovatno pred sam zahvat, kaže izvor blizak Jeleni za Svet i dodaje:

– Tumor nije bolan i ona ga ne osjeća, ali osjeća brojne posljedice. Mnogo je porastao, pa je počeo da pritiska sve organe. Odnedavno se požalila doktoru da joj se koči desna noga i on joj je objasnio da je i to posljedica mioma, koji sve više raste. Kako ne bi došlo do još većih problema, JK mora biti što prije operisana.

Inače, operacija je ista kao carski rez pri porođaju. Hirurg će je sjeći od kuka do kuka, a oporavak će biti težak jer će joj presjeći i stomačne mišiće. Neko vrijeme će se kretati u kolicima, neće nastupati niti snimati emisije. Ovaj zdravstveni problem uzrokovao je Jelenin višak kilograma i veći stomak nego što ga je ona ikad imala. Iako su je zbog toga napadali po društvenim mrežama, Karleuša nije željela da objasni zašto je došlo do promjene u njenom fizičkom izgledu, jer ne želi da je javnost posmatra kao žrtvu.

Saša Popović ponudio joj je pomoć i saglasio se da se snimanje Zvezda Granda pauzira koliko je potrebno. Prije nego što Jelena ode na operaciju snimiće dovoljno emisija koje će se puštati za vrijeme njenog odsustva. Suprug Duško ubjeđivao ju je da ne nastupa, ali ona nije željela da otkazuje koncerte. Pošto je on u Istanbulu, uz Jelenu su sve vrijeme majka Divna, tetka Danijela, kćerka Atina i Nika i prijatelji, piše novi broj Sveta.

Nakon što je sve ovo objelodanjeno, Jelena se oglasila putem društvenih mreža objavivši sljedeći status:

– Povodom naučnofantastičnih novinskih naslova o mom zdravlju, najbolje je da ovim putem zaustavim dalju nepotrebnu dramu i senzaciju. Istina je da ću početkom maja, između dva zakazana koncerta i u pauzi snimanja novih epizoda “Zvezde Granda“ imati manju hiruršku intervenciju. Riječ je o minornom ženskom, ginekološkom problemu, koji se rješava-rutinski. Prema tome, nema mjesta panici ni drami, zdrava sam kao drijen i mogla bih volu rep da iščupam:-))))) Ljubim vas♥, napisala je JK.

Komentari

komentara