Magazin

VJENČANI KUM OTKRIVA VELIKE TAJNE: Rastini roditelji neće da čuju za Anu Nikolić!

Napisao H. H.

Andrea Ančević zvani Aki, vjenčani kum Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste riješio je da raskrinka kumove i bivše prijatelje. Osim što su se okmili i privatno družili, Aki je bio i njihov lični vozač i obezbjeđenje, međutim, prije nekoliko mjeseci sve je puklo. Iskreno za tabloid Star, Aki je otkrio sve detalje saradnje sa Rastom i Anom, požalio se kkao su ga ponižavali, te da mu nikada nisu rekli zašto su prekinuli svaki kontakt s njim.

– Tačno je da više nismo u dobrim odnosima, a iskreno da vam kažem, ne znam zašto. Momak kojeg sam poslao da me nešto zamijeni na nekoliko dana, zauzeo je moje mjesto, a meni se nikad više niko od njih dvoje nije obratio, niti su mi objasnili u čemu je problem. Uzeo sam godišnji odmor i sa porodicom otišao u Čanj na more na mjesec dana, međutim, Rasta me je pozvao i rekao da imaju neku jaku tezgu u Franšu, neki milijarder ženio se s nekom našom djevojkom. Međutim, pošto sam bio na moru, poslao sam drugog čovjeka i tu je bio kraj. Načuo sam svašta, da je Rasta čuo neke laži o meni, ali mi konkretno nikada nije rečeno zašto sam izbačen iz te kombinacije, započinje svoju priču Aki i objašnjava kako je uopšte upoznao Rastu:

– Upoznali smo se kada je izašao njegov spot za pjesmu Kavasaki. Ubrzo nakon toga počeo sam da radim kao njegovo lično obezbjeđenje i kao vozač. Inače, on je uvijek htio da uz sebe ima čovjeka, posebno kada izlazi po klubovima jer voli malo bahatije da se ponaša, provocira ljude oko sebe i vrlo lako može da dođe do sukoba, priča Aki i dodaje da su se sasvim slučajno okumili.

– Bukvalno par sati pred njihovo vjenčanje, Rasta mi je rekao da ponesem ličnu kartu i da dođem u opštinu. Planirao je da mu kum bude neki lik iz Amerike, međutim, on nije imao ličnu kartu i ja sam uletio. Na brzinu je sve sređeno, ja sam bio glavni faktor za zakazivanje, jer su on i Ana bili preko. Sve sam organizovao, pomjerio sam čak preko veze vjenčanje nekog drugog para jer nije bilo termina. Poslije vjenčanja je sve normalno funkcionisalo, otišli smo u Poreč, imali smo par dana turneju po Hrvatskoj… Međutim, nakon mog povratka u Beograd sa odmora više ništa nije bilo isto, od tada više ne sarađujemo. Kako, zašto, zbog čega i koga, ne znam, jer ni na jednu poruku koju sam mu uputio nisam dobio odgovor, čak ni na čestitku povodom Anine trudnoće.

Revoltiran zdajom od strane Raste, Aki je priznao i da ga je reper ponižavao, i u neku ruku maltretirao:

– Bukvalno sam pet dana vozio njega i Anu po Hrvatskom primorju, nisam uopšte spavao, a oni su se bahatili. u tri sata ujutro, četiri, nebitno, traže da im donesem votku u hotel, za sve to sam zaradio 200 eura. Bukvalno se više plaća skank nego ljudi koji su uz njega, za sve što sam radio dboio sam 200 eura. Nije znao da cijeni moj trud i rad, on je za mene mali čovjek, bez obzira koliko novca ima, pa o je u mojim očima iako smo kumovi, ne poštuje dečko nikoga i ništa. Za Anu nemam nijednu lošu riječ da kažem, ali on je u stanju da plati noćenje u hotelu 2.800 eura, a da ja spavam u šumi i da mu čuvam auto. Ni dlaa s glave nije smjela da im zafali dok sam ih ja čuvao. Roditelje njegove mnogo poštujem, znam da tada nisu Anu ni upoznali i ne vjerujem da su oni uopšte upućeni u sva dešavanja između njih, priča Aki, a na pitanje o spekulacijama da Rastini roditelji ne žele da čuju za Anu kaže sljedeće:

– To ne zna. Iskreno, dok sam ja radio za njih, znam sigurno da se nije poznavala s njima i da nju to baš ne znaima, a ni njegovi roditelji nisu u fazonu snajka ovo, snajka ono, tako da ne vjerujem da se tu nešto drastično promijenilo, sve je moguće. Rasta je inače mnogo čudan čovjek, on ne smije ništa u oči da ti kaže, samo naokolo ide, nema mu*a da okrene nekoga, da kaže, samo sluša okolo priče, vjeruje ljudima kojima ne treba da vjeruje. Radio sam za njih i kada su se njih dvoje navodno pobili, ne mogu o tome ništa da kažem, da li je sve tako bilo ili nije, ali znam da je on bio par dana u šteku u jednom hotelu dok nije prošla medijska hajka i sve je poslije bilo normalno, otkriva Aki i za kraj tvrdi da Rasta pred Anom nije smio da uzima ništa osim skanka:

– On ne krije da uzima skank i neke druge stvari, ali mu Ana nije dozvoljavala da konzumira bijelo ili nešto drugo, ne mislim na skank, to je navikla, ali neke druge stvari nije smio da uzima pred njom. Kada se uselio u njen stan, bukvalno je uklonio sve ljude koji su bili bliski sa njima i koji su mnogo znali o njima. Pa eto vam na primjer kućna pomoćnica koja je Ani bila kao druga majka, samo ju je porukom otjerao.

Komentari

komentara