Magazin

Produkcija rijalitija zove Karleušu i Tošića, nude im ogromnu lovu da ih snimaju 24 časa!

Napisao H. H.

Turci su toliko oduševljeni Jelenom Karleušom da žele da snimaju rijaliti o njoj i Dušku Tošiću, pa su spremni da iskeširaju čak 500 hiljada eura! Produkcijska kuća “Aj Japim” već neko vrijeme vrbuje srpsku pjevačicu i fudbalera turskog Bešiktaša da dozvole njenim ekipama da ih 24 sata prate u stopu i sve to snime.

Pregovori sa bračnim parom su trenutno u toku, a pošto je pored sportiste i JK vremenom postala velika zvijezda i u Turskoj, logično im je da bi emisija o njihovom životu bila pravi hit kod publike.

“Najveća turska producentska kuća, koja stoji iza brojnih serija, ubjeđuje Jelenu i Duška da budu zvijezde rijalitija u periodu od dva mjeseca. Kamere bi ih pratile u Istambulu, gdje Tošič igra, a bile bi postavljene i u njihovom domu u Beogradu. Zbog toga što žive u dvije države provode malo vremena zajedno, pa bi zato jedna ekipa pratila Karleušine nastupe i gostovanja u emisijama, a druga Duškove treninge i utakmice”, otkriva izvor blizak srpskoj zvijezdi.

Kako saznaje Informer, Turci su spremni i da debelo odriješe kesu kako bi ubijedili par da pristane. Karleuša im je zbog svog izgleda i stava izgleda veoma zanimljiva, pa žele da im plate pola miliona eura.

“Novinari iz Turske je bukvalno prate u stopu, a mediji svakodnevno izvještavaju o njoj. Zbog toga su spremni da im daju koliko god para budu tražili, jer računaju na to da ovaj šou mogu da prodaju i televizijama na Balkanu”, ističe sagovornik Informera.

Dok je Jelena na pragu da pristane, njen muž nikako ne voli da bude u centru pažnje. Trenutno najveći problem koji imaju istanbulsku producenti je to kako da ubijede sportistu da prihvati ovu ideju!

(Informer)

Komentari

komentara