Moda

Svemoguće kombinacije – Sako je nezaobilazni dio ženskog ormara

Napisao admin

Sako je nezaobilazni dio ženskog ormara, a ovaj klasični komad pristaje u svim prilikama, poslovnim i svakodnevnim.


Sako (foto: cure.ba)

Sako do kukova pristaje uz sve odjevne kombinacije, dok se kratki i strukirani najbolje slažu s haljinama i uskim hlačama. Jednobojni sako nosi se s printevima, a onaj u životinjskom printu s jarkim bojama kao što je kobaltno-plava.

Peplum i sako za poslovni styling

Skinny hlače i peplum bluza uz sako će stvoriti odličan trendi look, dovoljno ozbiljan i profesionalan, a ipak moderan i trendi. Upečatljivo će izgledati i ako ga samo prebacite preko remena. Chic kombinacija su i uske hlače sa zataknutom predimenzioniranom košuljom od lepršavih materijala. Također, u hladnijim mjesecima sako možete nositi i s krznenim prslukom, piše 24sata.hr

Samo ležerno…

U dnevnoj varijanti odlično se slaže s majicom s kapuljačom, skinny trapericama i bajkerskim čizmama, a možete ga kombinirati i s T shirtom i kožnom suknjom. Klasični nestrukirani sako može biti ženstven ako podvrnete rukave ili ga kombinirate s visokim potpeticama i clutch torbicom.

Sako može produžiti trajanje vaše ljetne odjeće i zimi

Ljetne haljine možete nositi i zimi ako ih uparite sa sakoom. Uz debele guste čarape i potpetice, odlična su kombinacija za gradsku špicu. To najbolje znaju Jessica Alba i Olivia Palermo.

cure.ba

Komentari

komentara