Moda

Najpoznatija kombinacija – Sako i traperice!

Napisao admin

Sako kao dio odjeće postoji već jako dugo i slobodno se može reći kako odolijeva raznim modnim trendovima.


Sako (foto: cure.ba)

Unatoč novim kreacijama koje pristižu svake sezone, činjenica je kako se upravo sako uspijeva prilagoditi svakom novom modnom izričaju. Kao najpoznatija kombinacija spominje se sako za poslovne prilike, jer je jednostavno postalo nezamislivo otići na sastanak bez njega.

U zadnje vrijeme sako se nosi i za brojne druge prilike bilo da se radi o svečanijim situacijama kao što to rade svjetske zvijezde na raznim eventima, ili za casual izgled koji se može nositi na više načina.

Među popularnijim navodi se sako i haljina ležernijeg dizajna. To je pravi casual outfit koji se nosi u raznim situacijama i godišnjim dobima. Ako je haljina od toplog materijala, tada ju svakako možete obući zajedno s lijepim čizmama na petu, ili ravnim čizmama.

Sako se čak za vrijeme toplih mjeseci može nositi uz kratke traper hlače uz naravno sandale s punom petom, ili malo elegantnijim cipelama. Sve ovisi o cjelokupnom outfitu. Pored kratkih hlača najpoznatiji outfit su klasične traperice i sako.

Mnoge žene, pa i muškarci smatraju ih najzahvalnijom kreacijom koja se može prilagoditi za puno situacija. To znači ako ih želite nositi za svečanije prilike, možete, dovoljno je samo poraditi na frizuri i možda dodati elegantnije cipele.

Posao, kava s prijateljima ili odlazak u kino, sve su to situacije gdje se možete pojaviti u poznatom izdanju, a da pritom ne izgledate dosadno ili kao da nemate ukusa. Slobodno možete dodati koji modni dodatak.

U obzir dolaze marama, remen, torbica i naravno malo veći nakit kao što je ogrlica, ili narukvica. Važan je i velik izbor obuće, od ravnih cipela, čizmi do one obuće s petom. Treba napomenuti da izbor obuće ovisi o samom kroju hlača.

Prije kupovine novih traperica uzmite cipele koje bi htjeli nositi uz njih i pazite da dobijete željeni izgled koji će vam odgovarati i uz koji ćete se ojećati super i poželjno. U slučaju da niste sigurni uvijek možete povesti svoju najbolju prijateljicu, ili nekog iz obitelji.

savjetnica.com

Komentari

komentara