Ljubav i veze

Jednostavna bića – Tri stvari koje su svakom muškarcu neophodne u vezi

Napisao admin

Muškarci su u svojoj suštini jednostavna bića. Za dobru vezu sa njima poštujte ih, cijenite, uvažavajte, budite im naklonjene i oni će vas voljeti!


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Šta je neophodno u svakoj dobroj vezi koja ima sve izglede da uspije, potraje i usreći? Šta muškarci očekuju od žene kojoj će pokloniti svojoj ljubav? Bez kojih je to bitnih stavki nemoguće zamisliti da muškarac u vezi bude zadovoljan i ispunjen? Odgovor se svodi na samo tri riječi:

1. Poštovanje!

2. Priznanje!

3. Strast!

Zašto čitav svijet jednog muškarca staje u ove tri riječi?

Objasnimo prvenstveno 2P: poštovanje i priznanje! Muškarci su bića sa vrlo osjetljivim egom, sujetni i uvijek željni hvale i uvažavanja. Oni uvijek žele da budu pohvaljeni za dobra djela koja učine, i očekuju da se njihov trud cijeni i poštuje. Muškarci vole kada se osjećaju bitno i važno, u njihovoj je prirodi da budu jači pol! Čak i kada to istinski nisu, žena koja hoće da zadrži svog muškarca, uvijek će odavati utisak kao da joj trebaju njegova zaštita i prisustvo. Muškarci vole kada žena poštuje njegovu ličnost, njegov posao, njegov stil života, i kada usput sve to ne zaboravi da pohvali i uvaži, piše onaportal.com.

A šta je sa strašću? Ljubav je usko povezana sa seksom, i dobra veza imperativno mora biti propraćena dobrim seksom. Sve više žena razmišlja na taj način, a zamislite tek onda kakav je slučaj sa muškarcima! Želja za nečijim dodirima i blizinom je osnovna ljudska potreba, i svi želimo to, počev od zagrljaja preko poljupca do nečega više. Vašem muškarcu je bitno da zna da kao i on osjećate privlačnost i strast. On hoće i voli da zna da ste mu naklonjeni!

Tako da u suštini muškarci su, za razliku od nas žena, vrlo jednostavna stvorenja. Oni vole da njihov ego (i stomak, bogami) budu nahranjeni, i strast utoljena. Najveći problem u razumijevanju muškaraca je što žene njihove postupke interpretiraju na neki sopstveni način, komplikujući ih i preuveličavajući! Budite kratke, jasne i glasne, bez suviše riječi, ne zaboravite POŠTOVANJE, PRIZNANJE I STRAST i on će vas obožavati!

cure.ba

Komentari

komentara