Ljubav i veze

FATALNA LJUBAV PREKINULA JE NJEN ŽIVOT: Majka ne skida crninu, a pjevač za njen rođendan sprema…

Napisao H. H.

Ksenija Pajčin, ljepotica sa beogradske kaldrme, tragično je stradala prije šest godina, kada ju je njen tadašnji dečko, crnogorski manaken FIlip Kapisoda, usmrtio u njenom stanu. Da je živa, napunila bi 39 godina.

Pjevač Danijel Alibabić, koji je bio njen veliki prijatelj, podsjetio je na društvenim mrežama da joj je uskoro rođendan piše “Kurir“.

“U subotu 3.12. je rođendan mojoj najsjajnijoj zvijezdi na nebu Kseniji Pajčin. Ksendžo, mi koji te volimo nikada nećemo pustiti da odeš u zaborav“, napisao je između ostalog Danijel Alibabić.

Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu 1977. godine. Tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, ali i da privlači pažnju momaka. Karijeru plesačice je započela kao dio plesne grupe folk pjevačice Dragane Mirković i sastava Beat Street, a njen talenat je uočio i frontmen grupe Duck, Damir Radoičić Dača, sa kojim je snimila hit “Dačo volim te“.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda upoznali su se na Cetinju, u julu 2008. godine, na jednoj modnoj reviji. Filip je bio toliko opčinjen Ksenijom da ju je tokom cijelog ljeta pratio na njenim koncertima po crnogorskom primorju. Krajem ljeta je zbog nje napustio rodno Cetinje i preselio se u Beograd. Njihova veza isprva je trajala do proljeća 2009., a raskinuli su neposredno pred njegov ulazak u kuću Velikog brata.

Krajem godine je uslijedilo pomirenje, a početkom 2010. par je doživio saobraćajnu nesreću u selu Lisović, na putu do njene vikendice, za koji su mnogi mislili da je njegov način da ih oboje još tada usmrti. Dva mjeseca nakon nesreće, 16. marta joj je oduzeo život, a potom izvršio samoubistvo, odredivši joj da zauvijek počiva na beogradskom Novom groblju.

Komentari

komentara