Ljubav i veze

VIDEO: NEVJEROJATNA LJUBAVNA PRIČA Sa 14 godina namigivao je zgodnoj pjevačici na audiciji talent showa, danas čekaju dijete

Napisao H. H.

Iako šuškanja o trudnoći nije službeno potvrdila, trudnički trbuh Cheryl Cole u utorak je istaknula uska zelena haljina koju je odjenula za božićni koncert. Pjevačica i članica žirija showa ‘X Factor’ prvo dijete čeka s Liamom Payneom, članom slavnog benda One Direction.

Zanimljivo je da je Cheryl imala 26 godina kada je 14-godišnji Liam došao na audiciju za spomenuti show 2008. godine, a prema snimci koja je počela kružiti internetom, danas poznati pjevač je već tada bio pun samopouzdanja.

Naime, dok je pokazivao žiriju što zna, namignuo je Cheryl koja je sjedila u žiriju što je kod nje izazvalo veliko oduševljenje, a kamera je sve snimila. Tada mu je rekla da je sladak te da ima karizmu.

 

Dvije godine kasnije opet su se sreli na istom mjestu kada je krenulo stvaranje benda One Direction. Otkako se bend proslavio, Cheryl i Liam često su se susretali na istim događajima te su se s vremenom i zbližili.

 

Da su u vezi pročulo se već u prosincu prošle godine, a na crvenom tepihu prvi su se put zajedno pojavili u veljači ove godine i tako potvrdili da su zajedno. Cheryl iza sebe ima brak s Ashleyem Coleom od kojeg se rastala 2010. poslije četiri godine braka, a 14 mjeseci je bila udana za Jeana Bernarda Fernandeza Versinija.

 

 

Komentari

komentara