Ljubav i veze

Veza i ljubav – Savjet kako da ženu učinite sretnom

Napisao admin

Ne zaboravite povremeno da djevojci ili supruzi uputite kompliment, da joj kažete kako je lijepa.


Muškarac i žena (Foto: cure.ba)

Bez obzira na to koliko dugo ste u vezi, ne smijete da dozvoliti da vašoj partnerica bude dosadno pored vas. Ne morate da izmišljate kako da je zabavite jer je nekada dovoljno samo nekoliko riječi i mali znaci pažnje da joj vratite osmijeh na lice i učinite je najsrećnijom ženom na svijetu.

Svi vole da čuju lijepu riječ. Naravno, ne treba da pretjerujete, ali ne zaboravite povremeno da djevojci ili supruzi uputite kompliment, da joj kažete kako je lijepa ili kako je nešto veoma dobro uradila.

Žene imaju dobro pamćenje i stoga kada im nešto obećate nemojte misliti da će one to da zaborave. Držite se dogovora i one će tako znati da mislite na nju i na obećanje koje ste joj dali. Niko od vas ne traži da kuhate, peglate, perete prozore, ali će cijeniti ukoliko se ponudite da joj pomognete da skloni suđe, obriše prašinu ili usisa, piše Kurir.

Ne morate da je vodite na skupa putovanja ili na večeru u luksuzni restoran, žene su sasvim zadovoljne nekom sitnicom kojom ćete dokazati da mislite na nju. Naravno, ne zaboravite da joj kažete koliko vam znači. Većina muškaraca poslije izvjesnog vremena svoje partnerice uzimaju “zdravo za gotovo”. Ne dozvolite da se to dogodi i vama.

I nikada ne poredite sa bivšom. Žene su veoma osjetljive na to, ne vole da ih poredite sa drugima i ma koliko god želite da joj kažete da je ona bolja od vaše bivše, suzdržite se, piše Askman.

cure.ba

Komentari

komentara