Ljubav i veze

Privlače žene kao magnet – Muževne stvari koje žene vole

Napisao admin

Žena postaje impresionirana prirodom, osobnošću i stavom muškarca. Međutim, postoji i nekoliko drugih stvari koje mogu privući ženu. Pogledajte nekoliko kvaliteta kod muškaraca koje će svaku ženu privući kao magnet!


Muškarac (Foto: Cure.ba)

Neovisnost

Jeste li gledali film “A Lot Like Love”? U tom holivudskom filmu, Ashton Kutcher igra ulogu „ovisnog“ muškarca koji ostaje sa svojom porodicom. Ovo nije tipična muževna osobina za koju bi žene umrle. Muškarac koji se iselio iz majčine kuće sigurno će impresionirati svaku ženu. 

Jak stas

Žene uvijek imaju fetiš prema muškarcu koji ima jak i izgrađen stas. Robustan muškarac nije samo fantazija, nego osobina kojoj žene ne mogu odoljeti. Teško ćete pronaći zgovdnog i dobro građenog muškarca, a da nije zauzet. 

Viteštvo

Svaki čin viteštva će biti impresivan. To je jedan od muževnih kvaliteta koje žene vole i uvijek žele dobiti više od toga. Izvlačenje stolice u restoranu, otvaranje vrata automobila, slušanje onoga što pričate itd, nekoliko je djela koja čine da se žena posebno osjeća. 

Plaćanje računa

Dobro situiran muškarac će uvijek biti interesantan ženama. Kao muškarac, on treba da se ponudi da plati račun u restoranu ili negdje drugo. Nije dovoljno samo izmaknuti stolicu ili zapaliti svijeće. Potrebno je da se na kraju večere muškarac „uhvati“ za novčanik. 

Vodstvo

Žene su  možda došle na istu razinu u natjecanju kao i muškarci. Međutim, one još uvijek žele biti pod dominacijom muškarca. Svaka žena pored sebe želi muškarca koji će je uspješno voditi kroz život. Dominantni i jaki muškarci, koj se znaju snaći u svakoj situaciji impresioniraju žene. Ali zapamtite da u ovom slučaju postoji i mali broj žena koje vole da dominiraju. 

Vožnja automobila/motora

Žene vole muškarce koji voze automobile ili motore. Sve što trebate jeste samopouzdanje, jaku osobnost i stav. Žene umiru za muškarcima koji imaju pravi stav. 

cure.ba

Komentari

komentara