Ljubav i veze

TANDEM KOJI VAS NERVIRA – Najčešće navike parova od kojih nam se diže kosa na glavi

Napisao admin

Parovi su u svojem svijetu, i sigurni smo da im je tamo prekrasno, ali ponekad znaju biti toliko naporni da ih poželimo razdvojiti.


ljubavni par (foto:cure.ba)

Nema veze jeste li single ili dio para, ali sigurni smo da postoji onaj jedan tandem koji vas nervira, piše Index. Njihove najčešće navike od kojih nam se diže kosa na glavi su:

1. Spominjanje “srodnih duša” u neobaveznom razgovoru

Sigurni smo da si sretna zbog svoje frendice koja je pronašla svog idealnog muškarca, ali njeno konstantno hvaljenje činjenicom da je pronašla drugu polovicu svog nepotpunog srca stvarno zna iritirati.

2. Mi, mi, mi

Ona ne voli pivu, ali će to upakirati u rečenicu “mi ne volimo pivu”. Iako njega boli glava, u stvari boli njih, a takvu frendicu više nećeš moći ni pozvati na kafu bez da dobiješ odgovor “mi ćemo doći”.

3. Zajednički Facebook

Najiritantniji parovi su oni koji spajaju svoje korisničke račune pod izlikom: “Mi smo jedno, ne trebaju nam dva računa”. Njihov zajednički Facebook račun njima je najslađa stvar na svijetu, dok ostatak ljudi jednostavno živcira.

4. Spajanje sa zajedničkim prijateljem

Dobra namjera je jedno, ali u puno slučajeva tvoja frendica traži curu za frenda od svog dečka, kako biste svi zajedno mogli ići u kino i uživati u čarima dvostrukih spojeva. Često znaju biti jako napadne u svojoj namjeri, što uključuje nagovaranje, moljakanje i rečenice poput:  “Daj mu šansu, nije tako loš”.

5. Javno iskazivanje ljubavi

Lijepo je vidjeti par koji se voli i ne stidi se to pokazati, ali neke granice moraju postojati. Par koji se usred restorana ljubi kao da sutra ne postoji nije dobar za apetit promatrača.

cure.ba

Komentari

komentara