Ljubav i veze

Imaju ih skoro svi – Četiri tajne svakog muškarca

Napisao admin

Žene koje misle da njihov muškarac nema tajni pred njima lažu same sebe.


muškarac (foto:cure.ba)

Isto kao i žene, muškarci imaju puno tajni, a jedina razlika je u tome što je muškarcima sasvim svejedno za tajne njihovih djevojaka. Neke su grozne, neke sasvim bezazlene, i iako podržavamo iskrenost u vezi, svjesni smo da ove četiri tajne ima većina muškaraca: 

Vide nas gole 

Svaki muškarac, u bilo kojoj situaciji, u jednom trenutku će nas zamisliti gole. To može biti usred poslovnog sastanka ili neobaveznog razgovora na ulici, a to rade svi: radnici pored kojih prolaziš, prijatelji vašeg dečka, pa čak i vaš najbolji prijatelj. Ako ste žensko i ako ste pričali više od jednom, sigurno vas je zamislio golu. 

Muškarcima ne treba romantika 

Ne kažemo da nisu romantični, ali realno, muškom rodu romantika uopšte nije potrebna. Žene su drugačije koncipirane, pa će tako buket cvijeća ili bombonjera za nas učiniti čuda, ali muškarci bi mogli da žive cijeli život i da ne osjete potrebu za romantičnim gestovima. 

Nemaju planove 

Djevojka koja je dva mjeseca u vezi zna tačno kuda želi da ta veza ide. Muškarci ispod 30 godina rijetko znaju svoje planove za slijedeći vikend, a kamo li šta će biti u budućnosti. Dok djevojke odrastaju sanjajući o savršenom muškarcu i znaju detalje sopstvene svadbe, muškarci jednostavno pokušavaju da se zabave, bez puno razmišljanja šta će biti za nekoliko godina. 

Svi gledaju porniće i masturbiraju 

S vremena na vrijeme naletimo na djevojku koja je uvjerena da njen dečko, otkad je sa njom više nema potrebu za samozadovoljavanjem i porno filmovima. Iako je ovo slatka laž u koju bismo možda i htjele da vjerujemo, moramo biti svjesne da im je to u krvi i da im ništa neće smanjiti potrebu za tim uživanjem. Isto kao što mi nećemo prestati da kupujemo (ili samo gledamo) cipele. 

cure.ba

Komentari

komentara