Ljubav i veze

Pet TAJNI iz muškog kreveta koje bi svaka žena trebalo da zna!

Napisao A. K.

Iznenadićete se, a možda i postideti zbog predrasuda…

Marti Klejn je poznati američki seksolog i bračni savetnik koji je hteo da svoje tridesetčetvorogodišnje radno iskustvo stavi na papir. Pozabavio se temom šta muškarci stvarno žele u krevetu, a nikada vam do sada to nisu izgovorili.

Na prvom mestu da vas zadovolje
Koju god ženu da pitate, sve će vam reći da su muškarci sebični ljubavnici. Međutim Klejn ističe da je većini muškaraca jako bitno da se njihova partnerka oseća kao kraljica i da maksimalno uživa tokom seksa, više od samog muškarca. To njima diže samopouzdanje.

Bitni su im dodiri
Većina muškaraca pod seksom podrazumeva i međusobno dodirivanje i uzubuđivanje na taj način. Lagano prelaženje tukom preko tela može biti jako, jako erotično.

Muškarcima seks nije samo čin
Nećete verovati, ali tako je. Iako mislite da im je bitno da stave svoj penis u bilo koju ženu, varate se! Većina muškraca mora da ima određenu dozu emocionalne povezanosti sa partnerkom pre upuštanja u samu akciju.

Vole kada ih grickate
Potreba za grickanjem partnera zapravo je životinjska. To dodatno začini stvari i vrlo je uzbuđujuće. Naravno, ako vaš muškarac izričito kaže da mu se to ne sviđa, nemojte forsirati.

Vrlo radno će odgovoriti na sva vaša pitanja u krevetu
Šta vaš muškarac voli u krevetu? Pitajte ga i nemojte da se sramite. On će to ceniti i vrlo će vam rado odgovoriti šta tačno (ne) želi, piše yourtango.com.

Izvor: Prva

Komentari

komentara