Ljubav i veze

10 koraka – Kako prekinuti vezu, a ne ispasti glavni negativac

Napisao admin

Ako, već nakon nekoliko izlazaka, zaključite da vaš akuteleni dečko nije čovjek sa kojim bi željeli da dočekate starost, iako on ne djeli vaše mišljenje, ne preostaje vam ništa drugo već da ga uvjerite u suprotno. Kako prekinuti vezu, a ne ispasti glavni negativac u priči? Jednostavno, natjerajte ga da on to učini ili da vam se više nikada ne poželi javiti.
Kako se rješiti frajera u 10 koraka?


Srce (Foto:Cure.ba)

1. Odmah nakon prvog izlaska promjenite status na Fejsbuku: Više niste “slobodna”, nego “u vezi”. Trebao bi pobjeći glavom bez ozbira kada zaključi da mislite ozbiljno već nakon prvog izlaska.

2. Naručujte samo salatu kada jedete u restoranu: To muškarce izluđuje. Doslovno!

3. Neuredni nokti, masna kosa i nemarno odjevanje: Svakako nećete biti oduševljeni. Ali, ako je to način da se bezbolno rješite nepoželjne veze, uzdržite se nekoliko dana od dotjerivanja.

4. Opsjednutnost poslom i svaka slobodna minuta provedena uz mobilni telefon ili laptop uništiće svako oduševljenje: Da bi se brzo odvojili od potencijalnog muškarca, ne odvajajte se od mobilnog telefona.

5. Recite povremeno “ne” depilaciji: Ženska koža je pojam za glatkoću i nježnost, a dlačice uništavaju svaku želju za dodirom. No, ne treba se previše žrtvovati za taj efekat. Dovoljno je da jednom primeti dlačice na nogama ili ispod pazuha i budite sigurni da je svaka dalja šansa za vezu stvar prošlosti za njega.

6. Tepanje: Muškarci ga doživljavaju kao nešto djetinjasto i iritantno ako ga čuju od odrasle žene. Većina njih smatra da tepanjem i umiljatošću žene pokušavaju pridobiti njihovu naklonost ili se izvući iz nevolje. Dakle, dobro uvježbajte dečju taktiku ako želite postići suprotan učinak.

7. Mrlje: Iako je uobičajeno da dezodoransi ostavljaju bijele tragove na odjeći, to može izgledati vrlo neuredno. Kao i neuredna kosa, nokti i koža, tako i neuredna odeća odbija muškarce u trenu.

8. Gunđanje: Većina je na sopstvenoj koži osjetila koliko stalno prigovaranje, pesimizam i nezadovoljstvo mogu biti nepodnošljivi. Prema tome, znate šta vam je činiti za uspješan učinak.

9. Bonton i pristojno ponašanje je muškarcima jednako važno kao i ženama: Ponašanje koje je daleko od damskog, poput grubih reči, nedostatka manira i nepristojnosti dovešće ga u krajnje neugodnu situaciju i teško da će htjeti ikad više da se nađe u sličnom položaju. Ukratko, ponašajte se kao većina muškaraca ako ih želite otjerati.

10. Pričajte samo o sebi, zaboravite da postoji druga osoba u konverzaciji: Monolog s napornim pričama o sebi iscrpljuje svaku želju za saslušanjem istog, ikad više! Ako želite dovršiti dramu, priuštite mu više dugih razgovora sa sobom i o sebi.

cure.ba

Komentari

komentara