Ljubav i veze

Mlađe je slađe – Zašto je dobro biti u vezi s mlađim muškarcem?

Napisao admin

Kad je ljubav u pitanju, godine nisu važne. To odlično znaju Goldi Houn i Kurt Rasel, Demi Mur i Ešton Kučer, Melani Grifit i Antonio Banderas. Iako im mnogi nisu proricali uspjeh, u tome su bolji od većine holivudskih brzopoteznih brakova.


Ashton Kutcher i Demi Moore ( Foto: Cure.ba )

Ako mogu oni, zašto ne bi mogli i ostali? Uostalom, ljubav zaista ne pita za godine. Ipak, većini 18-godišnjakinja sigurno nije padalo na pamet da budu sa 15-godišnjakom. Ali s godinama se ta razlika smanjuje, a upravo se žene u zrelim godinama sve češće odlučuju na veze s mlađim muškarcima. I one odlično funkcionišu. Otkrivamo vam deset razloga zašto je dobro biti s mlađim muškarcem.

Cijene vas
Muškarci koji su dovoljno odrasli da hodaju sa starijim „komadom“ dovoljno su zreli da znaju da cijeni to što su dobili. Dive se vašoj mudrosti i drago im je što im obogaćujete život i dio ste njega.

Možete ih puno toga naučiti
Pritom ne mislimo na to da ih prilagodite i oblikujete po sebi, ali  mlađi muškarci puno su otvoreniji i biće spremni na nove izazove te isprobavanje novih stvari.

Kompatibilniji su
Žene doživljavaju seksualni vrhunac oko 35. godine, a muškarci znatno ranije. Izračunajte sami zbog čega je onda bolja kombinacija starija žena i mlađi muškarac.

Imaju manje prtljaga iz prošlosti
Muškarci u dvadesetima obično nemaju bivše žene i decu iz pređašnjih brakova. Nisu imali dovoljno vremena za to. Manje prtljaga znači manje drame, a više slobode.

Ne osjećaju se ugroženi zbog vašeg uspjeha
Dok bi muškarac istih godina vjerojatno osjećao kompleks manje vrednosti jer ste postigli više od njega. Mlađi muškarac, baš suprotno, diviće vam se zbog uspjeha i neće se osećati ugroženo, pa vas samim time neće ni sputavati.

Imaju više energije
Ako tražite uzbuđenje i zabavu, definitivno treba da izlaziti s mlađim muškarcem. Želite li da idete na ronjenje, učite da igrate salsu ili putujete, budite sigurni da oni mlađi imaju više volje, energije i želje za sve te avanture.

Emocionalniji su
Iako pritisak ‘biti pravo muško’ još uvek postoji, mlađe generacije više su u dodiru sa svojom emocionalnom stranom. Što je plus za sve žene.

U dobroj su formi
Iako ne treba generalizovati i iako nisu svi mlađi muškarci u odličnoj formi u poređenju  sa starijima, pa vaga svakako ide na njihovu stranu. Koža im je glađa, imaju više kose, čvršće telo. Ko to ne bi poželeo?

Podižu vam samopouzdanje
Mlađi muškarac divie se vašem znanju i vještinama, ali i seksualnom iskustvu. Kad hodate s nekim ko vas gleda kao boginju i misli za vas da ste super kul, vaše samopouzdanje dobiće izvrstan potsticaj.

I oni su muškarci
Iako mnoge žene otpisuju mlađe muškarce jer ih smatraju dječacima, oni to više nisu, bar većina. I oni su pravi muškarci.

cure.ba

Komentari

komentara