Ljubav i veze

Stvari koje ga odaju – Provjerite je li lud za vama!

Napisao admin

Ako vas još uvijek muče sumnje da li mu je stalo do vas, zavirite koje to sve ponašanje otkriva koliko vas obožava…


Muškarac i žena (foto: Cure.ba)

U početku je svaka veza blistava, iskričava i puna strasti, no kada se stvari malo slegnu i izvjesno vrijeme prođe, možda ostanete sa sumnjom koliko je njemu doista stalo. Neke se emocije jednostavno ne mogu odglumiti pa ako pronađete njegovo ponašanje u nekim ili svim dolje navedenim situacijama budite sigurni da ste osvojili njegovo srce i da je apsolutno lud za vama!
 
Poštovanje
 
Muškarac koji vas voli, odnosit će se prema vama s poštovanjem. Brinut će o vama i stvarima koje su vam bitne, cijenit će vaše mišljenje i zajedno s vama slaviti vaša postignuća.
 
Kompromisi
 
Ako je vaš frajer po prirodi tvrdoglav i nepopustljiv i ako uvijek sve mora biti po njegovom, osim kada ste vi u pitanju, to je jasan pokazatelj da ga u odnosu s vama vodi srce. Ako mu je često bitnija vaša sreća od njegove vlastite i ako rado pristaje na kompromis kako bi vas usrećio, doista imate razloga biti sretni.
 
Misli na vas
 
U trenucima kada niste zajedno, muškarac kojemu je stalo do vas i dalje će vas imati u svojim mislima i neće imati problema da vam to i pokaže. Šalje li vam poruke ili vam se javi kada ga nešto podsjeti na vas, zarobili ste njegovo srce.
 
Briga o vama
 
Iako nije dobra vila koja će zamahom štapića riješiti sve vaše probleme, trudit će se oraspoložiti vas kad god je to potrebno. Pokazuje li inicijativu za razumijevanje i rješavanje vaših problema, znajte da ćete uvijek moći računati na njega.
 
Upoznavanje s njemu bitnim ljudima
 
Frajer kojemu je stalo do vas željet će da upoznate njegovu obitelj, prijatelje i kolege, odnosno sve one čije mu mišljenje i prisustvo nešto znači. Da na vašu vezu ne gleda s oduševljenjem,sigurno ne bi imao potrebu za tim.
 
Svađa i isprika
 
Iako svađe percipiramo kao nešto negativno, one za zdravu vezu mogu biti jako korisne. Bitno je da možete na glas reći što vas muči i brine i potpuno je normalno ako se ponekad posvađate. Ako vam nakon svađe nastoji pokazati da mu je žao i priznaje da je pogriješio, nipošto nemojte sumnjati u njegovu iskrenost.
 
Mi umjesto ja
 
Kada počne u razgovoru s drugima koristiti riječ ‘mi’, znajte da na vas gleda kao dio svog života i da vas želi u svojoj budućnosti. Ako još k tome ima velike planove za budućnost koji uključuju i vas, sigurno vas nema namjeru samo tako pustiti.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara