Ljubav i veze

JOŠ TI NIJE REKAO DA TE VOLI? Ne brini, ovi signali ti jasno govore da je LUD za tobom!

Napisao A. K.

Samo treba da ih prepoznaš

Mnogi muškarci nisu preterano skloni verbalnom iskazivanju ljubavi, već se odlučuju da to pokažu na drugi način.

Iako ti možda još uvek nije rekao da te voli, ukoliko radi stvari kao što su ove, nemoj uopšte da sumnjaš u njegove emocije:

1. Poljupci
Senzualni i vreli poljupci koje osećate preko celog tela su partnerov način da pokaže koliko vas želi i koliko ga izluđujete. Muškarci generalno nisu neki ljubitelji poljubaca, ali ako vas često ljubi stravstveno i nežno po telu i licu, znajte da mu se potpuno sviđate i da ste za njega sve, u bilo kojem smislu.

2. Posvećenost
Seks je važan deo svake veze, koji je održava (pored mnogih drugih stvari) zdravom. Ako vas partner zaista voli, on će potruditi oko celokupnog odnosa. Potrudiće se oko predigre – trajaće duže, a znate i same koliko muškarci vole da je preskoče jer su nestrpljivi. Maziće vas i učiniti sve da bi vas uzbudio. Ako išta može da pokaže njegovu ljubav, to je stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto – ali ne samo u seksu, već i u ostalim delovima veze.

3. Opuštenost
Opušteno ponašanje je jedna od bitnijih stavki u vezi. Bitna je komunikacija, ali i ta opuštenost, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u seksu.

Niko nije savršen, pa tako i on, ali ga to čini posebnim i pravim čovekom za vas. Ako vas zaista voli, onda će u svakom trenutku biti opušten i spontan, baš zato što mu prijate i jer ga razumete u svakoj situaciji.

4. Slušanje vaših želja
Mnoge žene su se susrele sa muškarcima koji misle samo na sebe, bar što se tiče seksa. Za vaše želje i zadovoljstvo – nema mesta. Međutim, nisu svi isti. Ako on želi da čuje vaše želje i da ih ispuni, pogotovo kada je seks u pitanju – onda sam odnos prerasta u nešto više zbog postojanja veće intimnosti. Ako ste vi zadovoljni i srećni, biće i on.

Izvor: srbijadanas

Komentari

komentara