Ljubav i veze

Pazi šta radiš – Kako ga ne izgubiti zbog Facebooka?!

Napisao admin

Tvoj profil idealan je način da uvjeriš tipa da si baš ti pravi izbor za njega, ali i način da ga uvjeriš u suprotno. Vjerojatno imaš najbolje namjere, ali pazi što radiš na Facebooku, jer muškarci ne podnose neke stvari:


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Fotke

Na kojima si sama, ispred ogledala, napućenih usana. Samo zato što to radi Rihanna, ne znači da moraš i ti. Tebi se te fotke možda čine vrlo simpatičnima, ali većini muškaraca ćeš djelovati praznoglavo i egocentrično. Muškarci koji padaju na cure sa izazovnim “selfie” fotkama najčešće ne traže ništa ozbiljno, a dojam koji ostavljaš ih uvjerava da razmišljaš isto kao oni.

Dijeljenje informacija

Naravno da ga zanima gdje si i što radiš, ali puno mu je zanimljivije kada ne zna svaki tvoj korak. Ako zna točno gdje te može sresti i u koje vrijeme, gubiš na tajanstvenosti za kojom su muškarci ludi. Daj mu mrvice, i pusti ga da čeka nove informacije o tebi.

Ponašanje prema bivšem

Facebook je idealno mjesto na kojem tvoj budući dečko može vidjeti kakav će tretman imati ako ikada postane bivši. Ako pričaš ružno o bivšem, na zid stavljaš pjesme koje imaju cilj da ga uvrijede i ako ga javno tračaš sa frendicama, tvoj budući bi se mogao prepasti i pobjeći.

Ponašanje prema drugim dečkima

Možda su ti frendovi, možda si samo jako otvorena prema svima, ali pazi na ponašanje prema drugim dečkima na Facebooku, jer bi ga netko mogao krivo shvatiti. Ako se prema svakom tipu ponašaš kao da je između vas nešto više od prijateljstva, onaj koji ti se stvarno sviđa bi mogao pomisliti da ti je sasvim svejedno.

index.hr

Komentari

komentara