Ljubav i veze

Njegove najveće tajne – Pet stvari koje muškarci prešućuju ženama

Napisao admin

Ljubavnice i ostale komplikacije na stranu, čak i muškarci koji su potpuno pošteni u vezi kriju neke stvari od svojih boljih polovica. Ovo je pet najčešćih stvari koje misle, ali nam neće reći.


Muškarac i žena Foto: Cure.ba)

Treba mi tvoje odobravanje
 
On može biti karizmatičan, u odličnoj formi, jak… Ali ako ga zbog toga ne pohvalimo, neće se osjećati tako. Muškarci često glume da su zadovoljni sobom i neće pokazati da im trebaju komplimenti, ali trebaju ih jednako kao i žene.
 
Snimao sam onu ženu
 
Muškarci su jednostavna bića, a to između ostalog znači i da će se u 90 posto slučajeva jednostavno okrenuti za zgdnom ženom koja prolazi. To nema veze sa nama, nego sa činjenicom da vole pogledati lijepe stvari (kao i mi cipele). Ovo će nam prešutjeti, jer znaju posljedice.
 
Ajmo se jednostavno poseksati!
 
Žene više vole voditi ljubav i to muškarcima ne smeta, ali ponekad samo žele jednostavni, sirovi seks bez puno komplikacija. Žena bi to mogla shvatiti na krivi način, pa će prosječni muškarac jednostavno živjeti u nadi da će se jednom dogoditi samo od sebe.

Ja bi da malo zašutiš
 
Svima nam ponekad treba malo mira i tišine, a žene znaju misliti da je tišina loša za vezu, pa pričaju da ispune prazan prostor. Ova rečenica je vrlo riskantna, jer će gotovo svaka žena jednostavno pomisliti da ju njen dečko više ne voli. Ali da, ponekad on samo želi da smo malo tiše.
 
Sve tvoje haljine mi izgledaju isto
 
Dok nas zanima je li nam guza velika u nekoj haljini, kako nam stoji oko bokova i paše li nam uz nove cipele, njegovo je mišljenje jednostavnije: “Zar to nije ista haljina kao i sve druge?” Naravno da razlikuju boje i stiove, ali većina muškaraca ne ulazi u duboku analizu naših odjevnih predmeta, i ne žele odgovarati na pitanja o njima.

index.hr

Komentari

komentara