Ljubav i veze

Nesretne u ljubavi – Ovakvim ponašanjem odbijate frajere!!!

Napisao admin

Jeste li se možda nekada zapitali da li je možda problem u vama…


Žena (Foto: Cure.ba)

Ako živite u uvjerenju da jednostavno nemate sreće u ljubavi, postoji mogućnost da ste sami krivi i da svojim ponašanjem jednostavno odbijate frajera  s kojim ste u vezi.

Princeza

Frajeri ne vole pretjeranu dramu, pogotovo kada je riječ o potpuno nevažnim sitnicama. Vaša ljepota i fizička privlačnost jednostavno nekada nisu dovoljne.

Sve dijelite s drugima

Frajeri ne podnose činjenicu da sve vaše prijateljice znaju njegove inače najskrivenije tajne, koje je u povjerenju podijelio s vama. Neke činjenice jednostavno trebaju ostati samo među vama.

Glumite trofej

Frajer vam plaća večere i pića, ali i sve ostalo što vam padne na pamet. Možda je vrijeme da pronađete posao i budete samostalniji i samim time privlačniji, a ne samo “sponzoruša”.

Previše ste nesigurni

Stalno od frajera tražite da vam se javljaju i ponavljaju vam koliko im je stalo do vas. Možda biste im trebali dati malo prostora i malo više vjerovati u sebe.

Previše razmišljate

Nemojte se pretjerano umarati razmišljanjem o frajerovim izjavama, o tome što vam je on zapravo želio reći, jer ćete na taj način propustiti sve one lijepe trenutke u kojima biste mogli uživati.

Ne podnosite njegove prijatelje

Morate biti svjesni da frajeri dio vremena provode sa svojim prijateljima i vjerojatno nema opravdanog razloga za pokušaje sprječavanja istoga. Prihvatite ih kao dio njegovog života, a njihovu prisutnost u svome svedite na minimum.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara