Ljubav i veze

Šta to posebno krijete u sebi – Šta je kod vašeg horoskopskog znaka neodoljivo privlačno?!

Napisao H. H.

Kada se fokusiramo na ono najbolje u nama i to ističemo, lako postajemo zanimljivi i privlačni osobama suprotnog pola. Astrologija vam otkriva šta je to “posebno” što u sebi krije horoskopski znak.

1) OVAN

Ovan posjeduje avanturistički duh i dugu listu onoga što želi da iskusi u životu, a svaka njena stavka budi u njemu ogromnu radoznalost.

Ako Ovan nesmetano ispoljava tu svoju prirodnu energiju, vitalnost i znatiželju, postaje izuzetno privlačan ljudima.

Osobe iz njegovog okruženja rado se upuštaju sa njim u avanture.

2) BIK

Bikom vlada Venera, pa je on zbog toga veoma senzualan. Važi za velikog hedonistu, voli da su sva njegova čula zadovoljena. Kada je dobra hrana u njegovoj blizini i osjeća sigurnost pod nogama, postaje bezbrižan, ali i neodoljiv za ljude oko sebe.

3) BLIZANCI

Blizanac je seksepilan kada uči, zanosan kada čita i neodoljiv kada iznosi argumente. Ono što ga čini izuzetno privlačnim jeste njegov intelekt koji ga razlikuje od drugih. Ipak, i u pokazivanju pameti ne treba da pretjeruje i da tvrdi da zna sve. To nimalo nije privlačno za ljude iz njegovog okruženja.

4) RAK

Najveći problem Raka jeste njegova pretjerana senzibilnost, on mora da nauči da svoja osjećanja ispoljava na pozitivan način.

Preduzima korake samo kada osjećanja drži pod kontrolom jer bujica emocija na njega djeluje zbunjujuće.

Zato se Raku preproučuje da kada prema nekom osjeti izražena osećanja, emocije izrazi kroz neku umjetničku formu ili da ih iskoristi kao motiv za neke druge projekte. Rak je izuzetno kreativan i  rezultati njegovog rada ga čine atraktivnim za druge.

5) LAV

Za Lava je bitno da u svom nastupu  ima malo teatralnosti i isticanja sopstevnih kvaliteta. Tu samouvjerenost Lav prirodno poseduje, pa je takvom prihvataju i ostali. Važno je da samo u tome ima mjere i da ne pokazuje sve prednosti odjednom.

6) DJEVICA

Da bi Djevica postala privlačna ljudima iz svog okruženja, mora da pobijedi svoju ranjivost.

Za nju je važno da shvati da ne mora da bude savršena da bi je neko prihvatio.

Mane nisu slabe tačke koje treba da skriva. Kada prihvati svoje vrline i slabosti, postaje neodljiva.

7) VAGA

Za Vagu je najvažnije da uspostavi unutrašnju ravnotežu. Kada prati taj unutrašnji osjećaj i podjednako zadovoljava svoje potrebe i potrebe  drugih, postaje pravi magnet za ljude.

Ako zanemaruju svoje interese ili ih prenaglašava, gubi seksepilnost.

8) ŠKORPIJA

Škorpija posjeduje talenat kojim zavođenje pretvara u umjetnost, pa treba da se osloni na njega.

Za osvajanje naklonosti ljudi potrebna je sofisticiranost, nesebičnost i strpljenje kojim se oko sebe pravi misterija, za druge potpuno nerješiva.

Osobe u znaku Škorpije rađaju se sa tim vještinama, one su predodređene za zavodnike i otkrivanje  novih dimenzija ljubavnih odnosa.

9) STRIJELAC

Za Strijelca je najvažnije da bude aktivan, mentalno i fizički. On stalno mora da širi svoje znanje. To je njegov način života.

Bilo da uči zumba vježbanje,u nekoj dobrotvornoj organizaciji ili jednostavno razmišlja o stvarima oko sebe, Strijelca svaka aktivnost  čini smirenijim, tolerantnijim i punim ljubavi.  Kada je takav, privlači veliku pažnju ljudi.

10) JARAC

Jarac mora da neodlučnost ostavi po strani. Kada shvati šta želi, treba da ima povjerenje da to može i da ispuni. Bez izvinjenja za smjele postupke.

To ne znači da uvijek mora da preduzima prvi korak, ali sme da flertuje tako smjelo da time pošalje znak da je raspoložen za komunikaciju.

Uz malo odvažnosti, privlači ljude baš kako i priželjkuje.

11) VODOLIJA

Vodolija treba da se opusti i da zaboravi na svoj ego i utisak koji ostavlja na druge ljude.

Dok pleše, smije se ili kuha, potpuno rasterećena, ispoljava svoje strasti. To je čini moćnom i privlačnom.

12) RIBE

Riba povremeno treba da zaboravi na svoja ojsećanja i da se usmjeri na druge ljude. Posjeduje dar da se ljudima uvuče pod kožu. Kada obrati pažnju na druge na sebi svojstven način,  oni osjećaju nevjerovatno razumijevanje i uzvraćaju istom mjerom.

To Ribe čini rijetkim i neodoljivo privlačnim osobama, piše zenskikutak.rs.

cure.ba

Komentari

komentara