Ljubav i veze

POZNATA GLUMICA JE BIVŠA DJEVOJKA ZDRAVKA ČOLIĆA: PJEVAČ JOJ JE POSVETIO SVOJ VELIKI HIT

Napisao H. H.

Pjevač Zdravko Čolić bio je san mnogih žena.

Čola je sretno oženjen Aleksandrom već skoro 2 decenije, a njegova supruga se rijetko pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije, prenosi “Pulsonline“.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu prije braka s Aleksandrom bio je zaista buran, a prema riječima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Čoli doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doletjeli na koncertima odavno je prestao da broji.

Čola je medijima otkrio kako je izgubio nevinost, ali o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Bery rijetko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona, i ispričala da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

– Uvijek će biti deo mog srca rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Ona je u vrijeme kada se zabavljala sa Čolom bila jedna od najljepših sarajevskih djevojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvijezdu filmova “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, ali i “U zemlji krvi i meda” koji je režirala Anđelina Džoli.

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu “Noć mi te duguje”, koju je sam napisao – rekla je Jasna.

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji – kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču.

Komentari

komentara