Ljubav i veze

Šta on misli o vama u toku vodjenja ljubavi: Ovo je pet najčešćih pitanja žena

Napisao H. H.

Svako od nas ima drugačiju ideju o tome o čemu muškarci razmišljaju u toku seksa.

Da li sam dobra u krevetu? Da li izgledam seksi? Da li sam previše glasna u krevetu? Da li sam propustila da skinem neku dlačicu? – to su samo neka od pitanja koja vas muče tokom seksa.

Djevojke se često pitaju – da li je sve ono što se dešava u toku seksa normalno, kao što je npr. neprijatna situacija kada se čuju čudni zvuci iz vaše vagine.

Ali ne brinite, muškarci neće promijeniti mišljenje o vama ukoliko se neke od tih neobičnih stvari u toku seksa dogode.

Šta on misli o neobrijanim nogama?

Kada vodite ljubav, vjerujte, na posljednjem mjestu mu je to da li su vaše noge obrijane, ili da li ste propustili da uklonite neku dlačicu.

Šta on misli o vašem celulitu?

On može da primijeti vaš celulit u toku seksa, ali ako ga primijeti, ostat će na tome. Neće zbog celulita promijeniti mišljenje o vama i vašem tijelu. Uostalom, svaka žena posjeduje celulit.

Šta on misli o mirisu ženskih nogu?

Vaš muškarac vas sigurno ljubi po cijelom telu, ali puno žena brine šta kada on dođe do stopala. Ne brinite ni oko toga, vaše noge imaju miris kao i ostali dijelovi vašeg tijela,piše Avaz

Šta on misli o ženskim uzdasima tokom orgazma?

To je njima možda i najljepši osjećaj tokom seksa – da čuju vaš orgazam. Što više uzdaha čuju u toku seksa to njima više prija. Naravno, nemojte glumiti sve vrijeme da doživljavate orgazam, ali mali lažni uzdasi nisu na odmet.

Šta oni misle o izgledu vaše vagine?

Oni misle da je vaša vagina savršena. Svaka vagina je različita ali to ne znači i da neke izgledaju loše, a neke dobro. Istina je da ništa od toga o čemu brinete za njega nema značaj – muškarci neće promijeniti mišljenje o vama ukoliko se u toku seksa oznojite ili ukoliko vam noge nisu obrijane. Oni možda to neće ni primijetiti.

Komentari

komentara