Ljubav i veze

Lavice nisu posebno lijepe, ali magnetski privlače muškarce OVOM OSOBINOM: A žene u OVOM ZNAKU su definitivno NEODOLJIVE za muškarce

Napisao H. H.

Svaka žena je jedinstvena i atraktivna na svoj način, ali ove dame su neodoljive i muškarci im padaju pod noge…

Škorpije

Žene u ovom znaku vole najintenzivnije i ubrajaju se u najvernije i najpoželjnije. Njima vlada Pluton, koji ih navodi da partnera vode kroz različite avanture i nova iskustva, što ojačava njihovu vezu. Imaju nevjerovatnu mogućnost da bolje od profesionalca psihički skeniraju partnera i tako shvate neke njegove postupke koje ni sam ne razume. Kažu da su žene Škorpije najposvećenije i najtolerantnije žene zodijaka.

Lav

Lavice sijaju jače od svih ostalih žena u horoskopu jer njihovim znakom vlada Sunce. Uvijek imaju sve konce u rukama, a od okoline traže samo jedno – da samo one uvijek budu u centru pažnje. Bez ikakvog napora privlače muškarce zbog samopouzdanja kojim zrače. Čak i kad se ne svrstavaju u posebne ljepotice, to nadomešćuju nevjerovatnim entuzijazmom i smislom za humor.

Strijelac

Žene Strijelčevi su beskomrpomisne i uvijek gladne avantura. Imaju opušten stav kojim privlače muškarce, zato što uglavnom vjeruju da će stvari same od sebe doći na svoje mjesto. Muškarce privlače time što su potpuno nepredvidljive i što su otvorene za komunikaciju sa svakim.

Jarac

Žene Jarčevi uglavnom djeluju kao sante leda, ali ako padnu na vas, vidjet ćete da ništa nije dalje od istine. Njima vlada Saturn, zbog čega su majstori toga da sebe dovedu u centar pažnje, ali samo kada one to požele. Njima ne možete da manipulišete, a muškarce privlače inteligencijom i često drskim stavom, prenosi “Balkans press“.

Komentari

komentara