Ljubav i veze

Lista stvari zbog kojih su frajeri ludi od ljubomore

Napisao H. H.

Psiholozi se slažu kako je nesigurnost jedan od najčešćih uzroka ljubomore i sumnje – u sebe, partnera, ali i vezu uopšte, a ove će stvari uzdrmati povjerenje i najčvršćih frajera.

Flert s drugim frajerima

Igranje kosom i osmijesi samo su dio poznatih poteza iz zavodničkog arsenala svake žene. Dok je flert najčešće bezopasan čin pitome zabave, budite oprezni jer flert s drugim muškarcima neće mu ni pod koju cijenu biti drag.

Smijanje tuđim šalama

Ako je nešto smiješno, vi ćete se smijati i, iako je ta reakcija posve normalna i ne mora biti povezana s vašim osjećajima, vaš partner prvo će primijetiti spol osobe koja vam mami osmijeh na lice. Ako je riječ o muškarcu, a vi još k tome naglašavate kako vas on uvijek nasmijava, pripremite se na zanimljivu reakciju, piše “Kurir“.

Uzdisaji na muške zvijezde

Vašim frendicama posve je normalno kad se na scenu s Ryanom Goslingom pretvarate u neobuzdanu tinejdžericu, ali vaš partner neće biti oduševljen hvalospjevima o drugim muškarcima, bez obzira što žive na drugom kraju svijeta.

Spominjanje muških imena kolega

On želi čuti detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice koje započinju s: ‘Ivan je danas ispričao tako dobar vic.’ Ako spominjete muške kolege u pozitivnom svjetlu, izgovarajte njihova puna imena ili recite ‘Ivan s posla’ kako biste smanjili intenzitet ‘prisnosti’.

Dopisivanje s drugim muškarcima

Razmjena poruka s drugim muškarcima njega dovodi do ludila. Ne osjeća se ugodno što vodite neki zasebni život u digitalnom prostoru u kojemu su sve opcije otvorene.

Imate muškog najboljeg prijatelja

Koliko god vaš odnos bio platonski, partner će sigurno razmišljati može li se iz tog prijateljstva izroditi nešto više.

Spominjanje dobrih starih vremena s bivšim

Ako ne želite da vaš partner pita da li ste još uvijek romantično zainteresirane za svojeg bivšeg dečka, tog muškarca nemojte spominjati u njegovom društvu! Mislimo, nikada nemojte spominjati bivšeg u njegovom društvu!

Kad provodite slobodne dane bez njega

Odlazak na godišnji odmor s prijateljima, odnosno bez partnera, za njega je jasan znak da ne volite provoditi duže vrijeme u njegovom društvu.

Kad idete na zabave bez njega

Idete li na zabave samo sa svojim prijateljicama ili kolegama, a pritom objavljujete razuzdane fotografije na svojim profilima po društvenim mrežama, znajte da će se osjećati povrijeđenim i da – ljubomornim.

Kad radite prekovremeno

Neočekivani prekovremeni rad do kasnih večernjih sati univerzalni je okidač ljubomore kod oba spola. To vam je jasno, zar ne?

Komentari

komentara