Ljubav i veze

Ispovijest: Kada sam mu stavila ruku u gaće, pomislila sam da se radi o medicinskom fenomenu

Napisao H. H.

Jeste li se ikada susrele s dečkom koji ima stvarno mali penis?

Gotovo premali. Ova djevojka je i odlučila je podijeliti svoju priču sa svima.

“Upoznala sam Mikea u kafiću. Bio je konobar u kafiću u mom susjedstvu nekoliko mjeseci ranije i njegova karizma me privukla. Taman sam bila u fazi prebolijevanja svoje prve ljubavi ili bolje rečeno pokušaja prebolijevanja. Mike je bio potpuna suprotnost i djelovao je kao pravi odabir za moj ljubavni život. Uz to je i radio odmah pored mog stana.

Nije bio previše privlačan barem ne na onaj klasičan način da bi zapao nekome za oko. Nije bio ni previše pametan, zanimljiv i bio je jako samouvjeren s obzirom na to da nije imao previše razloga. Ali, kao što rekoh bilo mi je teško tada. Bila sam usamljena i očajna. Nakon nekoliko noći i previše vina otišli smo do mog stana.

Krenuli smo polako. Sjeli smo na trosjed, razgovarali i doslovno sam se pretvarala da ga slušam. Ipak je ovdje samo radi seksa. Preselili smo se iz dnevne sobe u spavaću, prigušila sam svijetla, točnije ugasila ih, ali u New Yorku nikada nije potpuni mrak. Konačno smo stigli do kreveta.

Nismo se ljubili na isti način i to mi nije baš previše odgovaralo. Odustala sam nakon nekog vremena od traženja pravog načina ljubljena i počela sam ga zadovoljavati rukom. Ostala sam zbunjena. Pomislila sam: ‘Što se događa?’

Nešto sam opipala

Definitivno sam osjetila nešto u svojoj ruci. Mislim nešto sam opipala, ali s obzirom koliko sam uspjela omotati svoju ruku oko cijele stvari nije mi imalo previše smisla. Nastavila sam ga dirati, ali mi nije baš išlo najbolje pa sam odlučila istražiti o čemu se tačno radi. Pomaknula sam ruku južnije i odmaknula njegove bokserice da bih mu vidjela penis.

Eto ga. Najmanji penis koji sam ikada vidjela. Soba mi je bila mračna, ali vidjela sam dovoljno da bih uzdahnula. Nije imalo smisla. Bio je jako visok i imao je velike ruke, a penis mu je bio veličine baby mrkve. Dvostruko veći od obima mog palca i isto toliko dužine, a ja imam stvarno male palce.

Počeli smo se seksati, ali nisam ništa osjećala. Pojavilo se nekakvo zadovoljstvo samo radi težine njegovih kukova, ali unutra ništa. Nije bilo unutra-van pokreta, ništa. Očito ovako izgleda seks s dečkom malog penisa.

Jesi li ušao?

Još smo se jednom poseksali drugom priliku jer mi je bilo dosadno i saznala sam da je svjestan veličine svog penisa. Nadomjestio je nedostatak centimetara najboljim oralnim seksom ikada. Iskreno, upravo sam se radi toga nastavila viđati s njim još nekoliko mjeseci. Tokom seksa bih ga često pitala je li uopće ušao, ne jer sam bila zločesta nego stvarno nisam znala.

Ne znam radi li se o medicinskom slučaju ili samo nema sreće, ali taj penis je bio stvarno mali. Zabrinjavajuće mali.

Na kraju sam se opet počela viđati sa svojom prvom ljubavi, a i Mike je krenuo dalje. Gdje god se nalazi danas sigurna sam da svoju dragu zadovoljava s jezikom jer stvarno nema drugog izbora. Nikada nisam zahtjevala veliki penis, ali nakon ovog iskustva sve se promijenilo. Kako bi rekla Samantha iz Seks i Grada: ‘Što da kažem? Trebam veliki penis!'”

Komentari

komentara