Ljubav i veze

Htio je iznenaditi: Momak i djevojka zajedno otišli u smrt

Napisao H. H.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na auto-putu u Njemačkoj, poginula je Anđela M. (19), njen momak, njen ujak, a doktori se bore za život njenog rođenog brata (14), dok je povrijeđeni otac Anđele, Mile (46), stabilno.

Porodica koja je doživela strašnu tragediju, živjela je u Brzi, selu nadomak Leskovca u Srbiji.

Kako “Telegraf” saznaje, Anđela je u julu po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Njemačku gdje su već živjeli njeni roditelji, kao i mlađi brat.

“Mile je rođen u Njemačkoj, ali je u jednom trenutku u mladosti došao iz Njemačke u Brzu, sve do prošle godine kada se vratio tamo. Anđelina mama je prije možda godinu dana sa sinom otišla za suprugom, a Anđela ove godine u julu. Ujak koji je također poginuo u nesreći je prije nekoliko mjeseci otišao da radi”, priča izvor blizak porodici koju je zadesila velika tragedija.

U Beogradu je Anđela živjela kod babe, a završila je multimedijalni smijer u jednoj školi. Ovog ljeta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

“Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla. Slomljena sam. Čula sam se sa Anđelinom mamom, ona mi je i javila da su poginuli. U šoku je”, rekao je izvor blizak porodici

Komentari

komentara