Ljubav i veze

ISTINA KOJU NIJEDNA DJEVOJKA NE ŽELI DA ČUJE: Nijedan momak vas neće JER UPORNO OVO RADITE!

Napisao H. H.

Najteže je prepoznati znake očajnosti kod sebe samih i zato pročitajte pet signala koji će vam reći da nešto radite pogrešno i da nije kriv Marfi za vaš baksuzan život, nego ste krivi vi.

1. Previše se trudite

Uvijek ste najglasniji u kafićima sa drugaricama, otvoreno flertujete sa svim muškarcima u blizini i kad dobijete nečiji broj telefona, u stanju ste da cijeli dan zurite u ekran, čekajući da se javi, piše “Alo“.

2. Previše očekujete

Ako se sirotan javi, tada pravite petogodišnji plan i gledate šta od garderobe da bacite, šta više ne priliči zauzetoj dami. Manite se toga, pozvao vas je samo na piće, vjerovatno vam nije dobro ni zapamtio ime. A vjerovatno ni on nije vrijedan da zapamtite njegovo!

3. Previše se namećete

Mislite najbolje i htjeli biste u svemu da mu se nađete. Znate baš najboljeg frizera, najboljeg veterinara, i vi ćete ići sa njim, jer želite što prije da podijelite što više stvari u životu… Stanite. Nametljivost je napadna, djeluje prijeteće, naporna je i ekstremno neprivlačna.

4. Previše vam je stalo do njegovog mišljenja

Obukli ste omiljenu haljinu, ali on kaže da mu djeluje kao sa buvljaka. Vi istog časa odlijećete u spavaću sobu i pokušavate da nađete najskuplju stvar u ormanu i puni nade da ćete biti bolje ocijenjeni, izlazite i ćuteći blenete u njega. Greška. Recite: “Ova haljina vrijedi više nego tvoj garderober, a ti prestani da kupuješ samo na buvljaku, pa ćeš znati razliku.” I ponosno je nosite. Čak i ako stvarno jeste sa buvljaka.

5. Nemate svoje mišljenje

Kad vas pita šta vam se više sviđa, vi nekako uvijek pokušavate da pogodite šta se njemu više sviđa, pa to i kažete. Iako će vam ova taktika u početku donijeti poene, jer svaki muškarac voli potvrdu svog mišljenja, na duže staže će vam donijeti omalovažavanje, jer niko ne voli djevojke bez stava.

Postoji jedna realna šansa da i sa ovim savjetima i dalje budete imale lošu sreću u ljubavi. Ali zapamtite, muškarci koji ne vole da imate svoje mišljenje, individualnost i stav nisu pravi muškarci i bićete sretne što ste ih preskočile.

Komentari

komentara