Ljubav i veze

Ljubomorni i nepoverljivi: 5 horoskopskih znakova koji nisu za veze

Horoskop - Radiosarajevo.ba
Napisao H. H.

Kao prijatelji su sjajni, ali kao partneri… vrlo komplikovani!

Sljedeći horoskopski znaci osjećaju emocije dublje nego drugi. Kada se njihovo srce slomi, potrebno im je dosta vremena da se oporave, a to ostavlja i posljedice – oni gotovo nikad ne vjeruju svojim partnerima.

Škorpija

Jedan od načina kako Škorpija pokazuje da ima problem sa povjerenjem je da gotovo rijetko šta vjeruju potencijalnim partnerima. S obzirom da je istina najvažnija Škorpija, ako ne mogu da vjeruju osobi sa kojom izlaze, njihova veza nikada ne može preći na viši nivo.

Škorpijama je potrebno dosta vremena da steknu povjerenje u partnera, nesvjesni da njihova tajnovitost takođe negativno utiče na drugu stranu.

Rak

Kao Škorpija, Raku je potrebno dosta vremena da prihvate šta njihov potencijalni partner govori. Nije riječ o tome da pripadnici ovog znaka misle da lažite, već oni žele uvjerenje da se toj osobi sviđaju, da misli da je pametan, da ne može da skine oči sa njih jer su privlači, i da uživaju da vrijeme provode sa njima. Rakovi žele da njihov izabranik im odmah odgovara na poruke, zove samo da provjeri kako su, i da budu angažovani oko svih njihovih na drutšvenim mrežama. Ako ne, Rak će misliti da zaista niste zainteresovani.

Bik

Koliko god se trudio da sakrije, Bik ima problem sa povjerenjem upravo jer je ljubomoran na sve. Ako njihov potencijalni partner ne stavi im do znanja da je priortiet, Bik će pogazati najnegativnije osobine. Oni razumiju da njihov partner ima svoj život, ali i dalje žele da osjete da je njihova sreća takođe veoma važna. Ako se Bik osjeti zapostavljeno, postaće ljubomoran na najmanje sitnice.

Ribe

Ako su Ribe bile povrijeđene u prošlim vezama, trebaće im mnogo vremena da prebrode to i nastave dalje. Oni stalno imaju osjećaj da ne mogu u potpunosti da vjeruju svima, a ako im se neko učini toliko dobrim da je nemoguće da bude istina, oni će se često iz straha povući. Jednom kada je slomljen, Ribe će izgraditi toliko visok zid ispred sebe da će biti gotovo nemoguće bilo koja osoba da ga preskoči. Ribe su osjetljive i nježne, te stalno bježe od situacija koje bi mogle da prouzrokuju bol.

Vodolija

Ako je Vodolija bila povrijeđena u prethodnim vezama, biće im potrebno dosta vremena da se ponovo nađu u sretnoj, zdravoj ljubavnoj vezi. Istina je da Vodolija će prebroditi greške iz loše veze, razvijanjem teorija o tome zašto je ona bila užasna. Na osnovu analize i rezulata njihove veze, pronaći će da su imali problem da vjeruju sebi, odnosno nisu bili svjesni svoje vrijednosti. Vodolije će reći da nisu tipovi za vezu i reći će svima da uživaju da su solo, ali to je samo izgovor i trenutni bijeg, piše “B92“.

Komentari

komentara