Ljubav i veze

FATALAN, POSEBAN, NEZABORAVAN: Sa ovim horoskopskim znakom poželjet ćete sve

Napisao H. H.

Kada jednom probate sa ovim znakom, znajte da nema povratka. Čak i ako se naši putevi razdvoje, osoba ovog znaka će uvijek biti tu, prisutna u zadnjem dijelu glave.

Riječ je o Ribama i bilo da je riječ o muškarcima ili ženama, znajte – one su fatalne.

Ribe su jedan od najzagonetnijih i najromantičnijih znakova. Takođe, ona zbunjuje, ali u isto vrijeme plaši svoje ljubavnike. Ona je gorko – slatka, jer iako njena ljubav opija, jednako može biti i preintenzivna. Ipak, bez obzira na to koliko je teško voljeti Ribe, gotovo je nemoguće ne voljeti ih.

Emocije Ribe su lako vidljive u njenim očima. Ona jednim treptajem može svom partneru pokazati svu svoju ljubav i on će se izgubiti u tom pogledu u kojem vidi njenu nedokučivu dušu. Ribe su stare duše zodijaka – one su već hodale ovom zemljom.

Riba u svom srcu nosi znanje hiljadu zvijezda i shvata svoje ljubavnike na sasvim drugačijem nivou nego što su ikada prije doživjeli. Ona ima sposobnost razumijevanja bez objašnjavanja, ona prihvata bezuslovno i svaka druga vrsta ljubavi u poređenju s njenom izgleda beznačajno.

Kada Riba voli to ne može biti polovično. Ona potpuno otvara svoje srce. Riba je svom ljubavniku kao oduvijek željeni mirni san, za koji je mislio da ga nikada neće imati. Riba ima stidljivi osmijeh i daje zavodljive poljupce. Riba je romantična i sanjiva po prirodi; njoj nije teško da zakorači u svijet fantazije, koji ne samo da stvara, nego živi u njemu većinu vremena.

I nakon što provedete vrijeme s Ribom u svijetu snova, više nikada nećete moći biti zadovoljni ovozemaljskim postojanjem u kojem većina uživa.

Bez obzira na to šta Riba radi, to jednostavno izgleda čarobno.

Jedan od njenih najvažnijih opojnih dijelova je način na koji ljubi dušu svojih voljenih. Riba voli da ugodi i veliko zadovoljstvo joj pruža kada ugađa svom partneru.

Riba uvijek iznenađuje svog partnera. Svaki dan s njom je nova avantura, jer svaki dan ona će biti drugačija od prethodnog dana.

Riba se ne zadržava samo na priči kada govori o svojim snovima i onome što želi da ostvari – ona to zapravo i učini.

Njoj je jasno da sve što je vrijedno vrijedi čekati. Riba je najstrpljivija i ima najviše razumijevanja od svih znakova, a ta utjeha je ono zbog čega joj se njen ljubavnik uvijek iznova vraća.

Bez obzira na to koliko su ludi njeni snovi s vremena na vrijeme, nakon što njen partner vidi iskru u njenim očima – ona mu se uvlači pod kožu – i on postaje zauvijek zavisan. To je zavisnost koja se temelji na duši, a živi iz srca. To je ono što pruža blagi osmijeh njenom partneru – jer zna kako on ima ono što mnogi drugi možda žele.

To je osjećaj potonuća u najdublji, najmodriji okean, jednostavno uživanje u talasima i učenje da je jedini način živjeti u ljubavi s Ribom – jednostavno se prepustiti, piše “B92“.

Komentari

komentara