Ljubav i veze

Veliki NEDJELJNI HOROSKOP do 28.OKTOBRA: Jedan znak čeka TUROBAN PERIOD u ljubavi PREPUN SUZA i loših situacija!

Napisao A. K.

Ako vas zanima kako će izgledati vaša bliska budućnost, na pravom ste mestu.

Šta će vam doneti naredni dani, bar kada se zvezde pitaju, na planu ljubavi, posla i zdravlja saznajte u nedeljnom horoskopu.

Ovan

LJUBAV: Možda ste pomalo otupeli od silnih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete usporavaju pozitivne uticaje, ali to ne znači da vas ne čeka lepa budućnost. Oni u vezama neka budu tolerantniji dok ne dođu bolji dani.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje sredstava, ne pozajmljujte novac od drugih. Pažljivo odlučite šta vam je važno, a šta nije. Shvatićete da vam dosta toga zapravo ni ne treba. Radićete jednostavnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

Bik

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Zato razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bićete oboje zadovoljni.

KARIJERA: Ne želite da se bavite tračevima, ali neprijatno je ćete morati da ih slušate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Svi smo ljudi, a ljudi nisu savršeni. Vi to dobro znate. Zato neka na jedno uvo uđe, a na drugo izađe.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

Blizanci

LJUBAV: Verovatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara, jer bi oni mogli samo da doliju ulje na vatru. Budite umereni, strpljivi, a ako treba, povucite se, bar privremeno. Kasnije će biti lakše.

KARIJERA: Nastavićete diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se menjati tihi i bučniji način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Neki će uraditi velike stvari u ovom periodu.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom. Ojačaće vas.

Rak

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Zato ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je zapravo osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kandidata koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

Lav

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to poboljšanje u vašim odnosima, ali i dalje se savetuje oprez. Pre svega jer može biti greški u koracima ili provokacije od druge strane.

KARIJERA: Moguća su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće veoma uspešni. Oni koji rade svaki će dan imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici briljiraće u svojim nastupima i radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Težićete visinama i daljinama.

Devica

LJUBAV: Izazovi će se prorediti, a vaš ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Sve ono što ste smišljali i planirali polako počinje da se realizuje. Neki će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idite korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Takođe upotrebite svoj šarm u poslovnim dogovorima.

ZDRAVLJE&SAVET: Možete više uz više diplomatije.

Vaga

LJUBAV: Ako ste još sami i tražite ljubav, budite odmereni i ne navaljujte. Pre će se dogoditi da ovaj put drugi zavedu vas, nego obratno. Zato možete ostati pasivni, barem za sada. Ako se osećate usamljeno, računajte da je to prolazna faza.

KARIJERA: Uglavnom ćete stremiti visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završite u tišini kako bi mogli nastaviti dalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Male brige bez posebnog razloga.

Škorpija

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani u kojima možete da očekujete sklad između sebe i voljene osobe. Ako ste još sami, svakako izađite u društvo jer su šanse da se s nekim zbližite povećane. Bićete zavodljivi, a osobe suprotnog pola rado će vam prilaziti.

KARIJERA: Nalazite se u fazi kad treba rešavati sitnice. Od toga koliko su se nagomilali vi verovatno ne vidite glavnu stvar, pa vam ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, idete donekle sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radite dep po deo.

ZDRAVLJE&SAVET: Proštetajte pre spavanja za bolji san.

Strelac

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim danom biće sve više razmena ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U suportnom, osećaćete se usamljeno.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na bitne stvari.

Jarac

LJUBAV: Postaćete manje zahtevni, a vi na neki način mirniji, barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne veliki događaji, nego ćete naučiti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Jednostavno, volećete jedno drugo.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći naporni na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

Vodolija

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana potpuno će joj se posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka zabave. Dosada bi zaista mogla da vas nauči. Uradite nešto što nikada ranije niste.

KARIJERA: Učiniće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

Ribe

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite među ljude. Oni će vas rado prihvatiti.

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećatćete se kao posmatrač kom se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba vam strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas raduje.

Izvor: Ehoroskop.net

Komentari

komentara