Ljubav i veze

Kako zavode Lavice, šta čine pripadnice vodenih znakova – Kako zavodi vaš horoskopski znak?

Napisao admin

Kako zavode Lavice, šta čine pripadnice vodenih znakova, a u čemu je tajna šarma Djevica. Otkrijte koje je vaše tajno oružje i kako da ga najbolje upotrijebite?


par (foto:cure.ba)

Ovan

Žena Ovan je vatrena osvajačica koja da bude u centru pažnje i to čini upečatljivom seksepilnom odjećom. Voli da se “uteže”, ali to čini kako bi istakla snagu svoje ličnosti. Ovnice imaju zanimljivo, izražajno lice, neposredne su u komunikaciji i veoma strastvene.

Bik

Žena Bik mijenja svoj pristup od nevine djevojke iz komšiluka do ženstvene femme fatale. Obično imaju bujne grudi, nešto šire bokove i snažan karakter. Erotične su i vole da se dodiruju tokom komunikacije.

Blizanac

Žena Blizanac je vječno dijete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka posebno su šarmantne, brzo misle, pričalice su i jako komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svijetle kose i očiju, te tamnijeg tena. Vole da se transformišu i svoj zavodnički pristup mijenjaju zavisno od cilja, odnosno tipa muškarca.

Rak

Žene Rakovi su nježne i osjetljive. Obično imaju obline, vole porodicu i muškarci ih smaraju poželjnim partnerkama. Posebno su ženstvene i vole pažnju kavaljera.

Lav

Lavice su dominantne, spretne i slično kao i ostali vatreni znakovi, vole da budu u centru pažnje. Vole naglašen nakit, obično imaju bujnu kosu, glasne su i autoritativne. Svoje će mane uvijek pretvoriti u prednosti.

Djevice

Djevice imaju latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizovane u svakodnevnom životu, takve su i u igri zavođenja. Obično imaju igru dobre djevojčice, prefinjene crte lica i romantični stil odijevanja.

Vaga

Žena Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta pazi na izgled. Vage se znaju dobro i primjereno obući za svaku situaciju, pažljivo se dotjeruju, ali znaju itekako zavesti svojim stajlingom. Frizura im je uvijek odlična, a šminka perfektna.

Škorpija

Škorpije su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualan glas. Obaraju s nogu, ali znaju biti i posesivne. Kada zavode igraju na toplo-hladno, pa će doslovce pomutiti razum muškarcu.

Strijelac

Žene Strelčevi su neuhvatljive. Obično njeguju sportski stil, ali vole nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju pretjerane obline što lukavo znaju da pretvore u svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov osmijeh je jednostavno neodoljiv.

Jarac

Žena Jarac osvaja hladnoćom. One se predstavljaju kao moćne i nepokolebljive žene i obično “napadaju” slabije partnere. Imaju lijepe noge, obično su vitke, a znaju da istaknu vitku figuru dobrom odjećom.

Vodolija

Žena Vodolija na muškarce ostavlja utisak nezainteresovane dame. Pripadnice ovog znaka zanima duhovna snaga, vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Oboćavaju da spajaju nespojivo u odijevanju, vole ljubičastu boju i znaju da izgledaju seksi i u patikama. Uglavnom njeguju prirodan izgled.

Ribe

Ribe su snene, nježne i osjetljive. No, to je samo trik zlatne ribice koja će se “nesvjesno” uplesti u mrežu svoga lovca. One su graciozno građene, imaju nježne i lijepo oblikovane noge, sanjiv pogled, no bez problema će iskoristiti svoju kartu ranjive dame.

B92

Komentari

komentara